Matkustusrajoitusten purkamista syytä harkita -Helin Matkojen Pia Flores

Helin Matkat on selvinnyt korona-ajasta hyvässä kunnossa, vaikka poikkeusolot ovat liikevaihtoa rutkasti leikanneetkin, kertoo toimitusjohtaja Pia Flores.

 

 

Matkustusrajoituksilla ei ole ollut käytännössä juurikaan vaikutusta omikron-variantin leviämiseen. Tuohon johtopäätökseen päätyi laaja Kansainvälisen ilmakuljetusliiton IATA:n ja lentoasemien järjestön ACI:n teettämä selvitys. Suomen Matkailualan liitto SMAL on jo saattanut tutkimuksen tulokset tiedoksi pääministeri Sanna Marinille ja elinkeinoministeri Mika Lintilälle. 

”Meillä Helin Matkoissa on asiakkaidemme kokemusten perusteella sama käsitys, että matkustusrajoitukset eivät ole vaikuttaneet omikronin leviämiseen. Matkustusrajoitusten purkamista on syytä harkita”, sanoo toimitusjohtaja Pia Flores Helin Matkojen tiedotteessa 18.2.2022.

SMAL on kysynyt valtioneuvoston jäseniltä, mitä lähiviikoiksi luvattu rajoitusten purkaminen tarkoittaa kansainvälisen matkustuksen näkökulmasta, jossa rajoituksia on yhä voimassa. Osa rajoituksista on EU-tasoisia, mutta voimassa on myös Suomen omia toimia.

”Matkustaminen on osoittanut pääosin turvalliseksi tiukkojen varautumistoimien vuoksi. Matkustajien turvallisuudesta on opittu huolehtimaan niin matkan aikana kuin matkakohteissa. Helin Matkoilta löytyy kotisivuilta myös koronaopas, joka auttaa matkalle valmistautumisessa.”

Helin Matkat on selvinnyt korona-ajasta hyvässä kunnossa, vaikka poikkeusolot ovat liikevaihtoa rutkasti leikanneetkin. ”Kykymme palvella yksilöllisesti asiakkaita on samalla tavalla erinomainen kuin se oli ennen koronaakin”, Flores toteaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries