Brittiläisillä Neitsytsaarilla juhlittiin orjuuden lakkauttamista

Vuotuista, BVI Emancipation Festivalia, juhlittiin suurella ilolla Brittiläisillä Neitsytsaarilla (BVI) 28. heinäkuuta -11. elokuuta 2023


 

BVI Emancipation Festival on tapahtuma, joka juhlistaa orjuuden lakkauttamista brittiläisissä siirtomaissa 1. elokuuta 1834. Vuosittainen festivaali kerää paikalliset asukkaat ja vierailijat ympäri maailmaa juhlistamaan ja kunnioittamaan BVI:n historiaa, perintöä, perinteitä ja kulttuuria. 

Festivaaliohjelma tarjosi monenlaisia aktiviteetteja, joissa BVI esitteli ylpeänä kulttuuriaan ja historiaansa. Se sisälsi upean sekoituksen paikallista musiikkia, kilpailuja, ruokamessun, gospel-musiikkia, katufiiliksiä ja paraateja. 

Festivaalin juhlallisuuksien kohokohta oli suuri paraati, joka pidettiin maanantaina 7. elokuuta. Tässä juhlallisessa paraatissa osallistujat pukeutuivat värikkäisiin pukuihin ja tanssivat pitkin katuja Road Townissa, Tortolalla,joka on Brittiläisten Neitsytsaarten pääkaupunki. Tänä vuonna mukana oli uutuus, joka vangitsi katsojat; luonnollisen kokoinen veistos valaasta. Tämän veistoksen loi Beyond the Reef, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta meren resursseista ja edistää niiden säilyttämistä. Yleisö ja tuomarit olivat niin vaikuttuneita, että tämä osallistuminen voitti parhaan paraatiosallistujan palkinnon. 

Vierailijat matkustivat festivaaleille tehokkaasti ja mukavasti päivittäisillä American Airlinesin lennoilla Miamista Beef Islandille,(T.B. Lettsome International Airport) Brittiläiset Neitsytsaaret.Tämä mahdollisti matkustajille sujuvan kolmen tunnin lennon Miamista Brittiläisille Neitsytsaarille. Lennot liikennöivät elokuun 14. päivään saakka, ja jatkuvat mahdollisesti marraskuussa. 

Lisääntyneen lentokapasiteetin myötä matkustajien on nyt helpompi osallistua Brittiläisten Neitsytsaarten vuosittaisiin festivaaleihin, kulttuuritapahtumiin ja muihin jännittäviin aktiviteetteihin. Lisäksi on helpompi löytää BVI:n kauniit rannat, kristallinkirkkaat vedet ja rentouttava ilmapiiri, jotka houkuttelevat noin 350 000 turistia saarille joka vuosi. 

Lisätietoja Emancipation Festivalista löydät osoitteesta: https://www.bvitourism.com/events/bvi-69th-emancipation-festival-23 

Lähde: https://www.bvitourism.com/ 28.8.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries