Keski-Euroopasta Ivaloon uusia lentoyhteyksiä

Lapin vetovoimana on sen ainutlaatuinen luonto ja aito lappikokemus, sekä monipuoliset ja laadukkaat majoituspalvelut ja aktiviteettitarjonta.


 

Ivalon lentokentälle tulee talvikaudella 2023/2024 suorat viikottaiset reittilennot Saksasta Frankfurtista ja Düsseldorfista, Ranskasta Pariisista sekä Sveitsistä Zürichista. Uusia reittiavauksia tulevalle tavikaudelle ovat Eurowingsin Düsseldorfin sekä Edelweiss Airin Zürichin lennot. 

 

Lufthansa jatkaa suosittua Frankfurtin reittiä ja Transavia palaa Pariisin reittilennolla talvikaudelle Ivaloon tilauslentojen lisäksi. Lisäksi Finnair lentää Helsingistä Ivaloon useita kertoja päivässä ja Ivaloon saapuu talvikaudella satoja tilauslentoja Euroopasta.

Lufthansa lentää Frankfurtista ja Eurowings Düsseldorfista Ivaloon marraskuun puolesta välistä alkaen maaliskuun loppuun saakka, Transavia Pariisista joulukuun puolesta välistä maaliskuun lopulle sekä Edelweiss Air Zürichista helmi- ja maaliskuussa.

”Keski-Eurooppa on tärkein markkina-alueellamme ja olemme erittäin iloisia lukuisista suorista reittilentoyhteyksistä Ivaloon, jotka parantavat entisestään alueemme saavutettavuutta”, alueen matkailuorganisaatio Lapland North Destinationsin toimitusjohtaja Hanna Kouri kertoo. ”Viikottaiset lennot Keski-Euroopasta tukevat myös tavoitettamme pidemmistä viipymistä alueella”, Kouri lisää.

”Suorat reittilennot Keski-Euroopasta Ivaloon sekä Ivalosta Keski-Eurooppaan ovat erittäin tärkeitä myös kunnan asukkaille ja yrityksille”, Inarin kunnanjohtaja Tommi Kasurinen sanoo.

”Ivalon lentoaseman sujuvat yhteydet maailmalle kertovat Lapin vetovoimaisuudesta sekä kansainvälisestä kiinnostuksesta Suomesta matkakohteena. Edelweiss Airin ja Eurowingsin uudet reitit Keski-Euroopasta Ivaloon ovat todella iloisia uutisia ja hienoja lisäyksiä Finavian lentoasemien kattavaan reittivalikoimaan”, Finavian Lapin aluejohtaja Jonna Pietilä iloitsee.

Alueen vetovoimana on sen ainutlaatuinen luonto ja aito lappikokemus, sekä monipuoliset ja laadukkaat majoituspalvelut ja aktiviteettitarjonta. ”Kiinnostus Pohjoisinta Lappia kohtaan on Keski-Euroopassa valtava. Panostamme nyt alueella kuntien ja matkailuyritysten kanssa vahvasti saavutettavuuteen sekä matkailun ympärivuotisuuteen ja vastuullisuuteen”, Kouri toteaa.

Lähde: LaplandNorth Destinations 23.8.2023

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries