Matkamessut 2024 partnerimaa on Espanja

Espanjan valikoituminen partnerimaaksi tuo meille merkittävää näkyvyyttä ja mahdollisuuden tarjota suomalaisille matkustajille tuoreita tietoja ja päivitettyjä vinkkejä vuoden 2024 matkaelämyksiin Espanjassa. Meille on erittäin tärkeää tuoda esille uusia kohteita, mutta näyttää myös miten perinteisemmät matkailukohteet uudistuvat, sanoo Julio E. Jiménez Novella Espanjan matkailutoimistosta.


 

 

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut 2024 partnerimaa on Espanja, mikä näkyy laajalla osastollaan, lavaohjelmassa sekä tapahtuman markkinoinnissa ja tuo tunnelmaa tammikuiseen Helsinkiin 19.–21.1.2024. Torstai 18.1. on tapahtuman ammattilaispäivä.

 

Espanja sijoittuu suosituimpien ulkomaisten matkakohteiden joukkoon suomalaisten matkailijoiden keskuudessa maan monipuolisuuden ansiosta. Tarjolla on niin Välimeren kuin Atlantin rannikkoa, historiallista sisämaata kuin upeita saaristomaisemiakin. Tämä tekee Espanjasta houkuttelevan matkakohteen ympäri vuoden.

”Espanjan valikoituminen partnerimaaksi tuo meille merkittävää näkyvyyttä ja mahdollisuuden tarjota suomalaisille matkustajille tuoreita tietoja ja päivitettyjä vinkkejä vuoden 2024 matkaelämyksiin Espanjassa. Meille on erittäin tärkeää tuoda esille uusia kohteita, mutta näyttää myös miten perinteisemmät matkailukohteet uudistuvat”, sanoo Julio E. Jiménez Novella Espanjan matkailutoimistosta.

Tilastokeskuksen mukaan tammi-huhtikuun 2023 aikana suomalaiset tekivät yhteensä 1,44 miljoonaa vapaa-ajan matkaa ulkomaille, joissa yövyttiin vähintään yksi yö. Näistä maa-kohtaisesti tarkasteltuna 300 000 vapaa-ajan matkaa suuntautui Espanjaan, mikä teki siitä markkinoiden suosituimman kohteen vuoden ensimmäiselle kvartaalille. Suomen Matkailualan liiton (SMAL) vuoden 2022 tilastojen mukaan Espanja sijoittui toiseksi vapaa-ajan matkapakettien suosikkikohteena 185 000 matkustajalla, joista noin 80 % valitsi Kanariansaaret kohteekseen.

”Espanja on Matkamessujen kävijöille suosikkikohde, jossa riittää nähtävää ja tekemistä ja jonka ruokakulttuurilla on matkailijoille tärkeä merkitys. Kattavan messunäkyvyyden ansiosta uskomme, että messuvieraat saavat uusia vinkkejä Espanjaan – entistä monipuolisempana ja tuoreempana matkakohteena. Olemme ilahtuneita siitä, että voimme tarjota espanjalaisille näytteilleasettajille tilaisuuden tavata matkailijoita messuilla kasvotusten”, iloitsee Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen.

Vastuulliset matkailuelämykset, ruoka- ja perhematkailu sekä retkeily ja aktiviteetit ”Outdoor” ovat Matkamessujen sisältöteemoja, jotka ovat tärkeitä myös näytteilleasettajiksi ympäri maailmaa saapuville lähes tuhannelle matkailuorganisaatioille ja -yrityksille. Partnerimaana Espanja toivookin sytyttävänsä suomalaisissa inspiraation tutustua paikallisten palveluiden vastuullisuusohjelmiin ja retkeilymahdollisuuksiin.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään 18.–21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Kansainvälinen matkailun ostotapahtuma Matka Workshop Day avaa Matkamessut 17.1.2024. Helsingin Caravan-messut järjestetään 19.-21.1.2024. | www.matkamessut.fi | LinkedIn| @matkatravelfair | #Matkamessut #Matka2024  


www.caravanmessut.fi | #Caravanmessut  

 

Lähde: Messukeskus 4.9.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries