Maltalla juostaan historiallinen maraton

Juoksijat saavat nauttia idyllisestä Välimerestä vasemmalla puolellaan, kun sertifioitu juoksureitti, Association of International Marathons and Distance Races (AIMS) toimesta, seuraa upeaa rannikkoa.


 

Kaikki juoksijat, urheilijat ja juoksuinnostuneet! Valmistautukaa lähtemään eeppiselle matkalle 7000 vuoden historian siivittämänä, samalla nauttien upeasta Välimeren rannikosta. Erittäin odotettu kolmas La Valette Marathon, täysi- tai puolimaraton-tapahtuma, järjestetään 24. maaliskuuta 2024 Maltalla, jota usein kutsutaan 'Välimeren jalokiveksi'.

La Valette Marathon by Corsa ei ole vain kilpailu; se on kokemus, joka yhdistää juoksun jännityksen Maltan rikkaaseen kulttuuriperintöön. Juoksijat saavat nauttia idyllisestä Välimerestä vasemmalla puolellaan, kun sertifioitu juoksureitti, Association of International Marathons and Distance Races (AIMS) toimesta, seuraa upeaa rannikkoa. Tämä maraton antaa osallistujille mahdollisuuden uppoutua tähän lumoavaan maailmaan samalla harjoittaen rakkauttaan juoksuun. 


Maltalla on 7000 vuotta historiaa, ja hieman kuin suuri ulkoilmamuseo. Maratonin reitti kulkee  keskiaikaisten linnoitusten ja ikonisten maamerkkien ohi.  Juoksijat saavat myös nauttia henkeäsalpaavista näkymistä Välimerelle, jonka kristallinkirkkaat vedet hohtavat Maltan auringon alla. Maltan kauniit maisemat kulkevat rinta rinnan juoksijan kanssa mukavassa  maaliskuun säässä, jonka keskilämpötila on 17 astetta. 


La Valette Marathon tarjoaa vaihtoehtoja sekä kokeneille maratoonareille että niille, jotka haluavat valloittaa ensimmäisen puolimaratoninsa. Olipa kyseessä sitten 42 kilometriä tai 21 kilometriä, osallistujat saavat kokea Maltan taian. Juoksijoille, jotka etsivät erilaista haastetta, La Valette Marathon tarjoaa myös joukkueille tarkoitetun viestijuoksun, sekä 21 kilometrin kävelyreitin (Walkathon) heille jotka haluavat nauttia näkymistä rauhallisemmalla tahdilla. 
 

Kilpailun lisäksi La Valette Marathon on yhtenäisyyden ja hengen juhla. Erilaisista taustoista tulevat juoksijat jakavat hetkiä voitosta, luoden yhteyksiä jotka ulottuvat maaliviivan yli. 

Malta on täydellinen paikka tälle poikkeukselliselle tapahtumalle. Sen historia, kulttuuri ja luonnonkauneus tekevät siitä vertansa vailla olevan kohteen. Olit sitten kilpailullinen maratoonari, satunnainen juoksija tai seikkailija, joka etsii ainutlaatuista kokemusta, merkitse kalenteriisi 24. maaliskuuta 2024 ja liity meihin Välimeren sydämessä La Valette Marathonille. Käy osoitteessa www.lavalettemarathon.com saadaksesi lisätietoja ja rekisteröityäksesi tähän mahtavaan tapahtumaan. 

Tietoa La Valette Marathonista: 
La Valette Marathon on vuosittainen maratontapahtuma, joka järjestetään Maltalla, Välimeren saarella, joka on tunnettu rikkaasta historiastaan ja upeasta luonnostaan. AIMS:n sertifioima maratonin reitti tarjoaa juoksijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden juosta 7000 vuoden historian kupeessa ,upea Välimeri taustalla. Tapahtuma juhlii hyvinvointia, urheilua, yhteisöllisyyttä  ja esittelee samalla Maltan kulttuuriperintöä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.lavalettemarathon.com





Lähde: visitmalta.com 17.11.2023, kuvat: MTA


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries