Hertz luotetuin autovuokraamo 2024

Hertz on ollut luotetuin jokaisena seitsemänä vuonna, kun kuluttajien luottamusta autovuokraamoihin on mitattu. Kuvassa Hertzin palvelupiste Helsinki-Vantaan lentoasemalla.


 

Hertz on luotetuin autovuokraamo Suomessa vuonna 2024. Asia käy ilmi Valittujen Palojen Norstat-tutkimuslaitoksella teettämästä vuosittaisesta Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Hertz on ollut luotetuin jokaisena seitsemänä vuonna, kun kuluttajien luottamusta autovuokraamoihin on mitattu.

 

Toiseksi autovuokraamojen luottamusvertailussa sijoittui kolmen edellisvuoden tapaan Avis.

 

Hertzin nimesi luotetuimmaksi autovuokraamoksi 41 prosenttia vastaajista ja Avisin 22 prosenttia vastaajista. Minkään muun autovuokraamon ääniosuus ei yltänyt kymmeneen prosenttiin.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti Norstat-tutkimuslaitoksella viime vuodenvaihteessa. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2296 henkilöä. Kyselyn Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä ja Norstat Finlandin nettipaneelista. Se painotettiin iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi. Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 34 eri tuoteryhmässä.

 

Luotetuimmat autovuokraamot Suomessa 2024 (suluissa vuosi 2023)

 

1. Hertz (1)

2. Avis (2)

3. Europcar (3)

 

Lähde: Valitut Palat 30.9.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää