Linnanmäen uutuuslaite palkittiin

Vauhdikas heilurilaite Swingi oli mukana Euroopan parhaiden uusien suurlaitteiden (Europe’s Best New Big Attractions 2024) palkintolistauksessa. 


 

Linnanmäen huvikauden 2024 uutuuslaite Swingi on voittanut European Star Award 2024 -palkinnon Euroopan tärkeimmässä huvipuistoalan messutapahtumassa, IAAPA Expo Europessa.

 

Vauhdikas heilurilaite Swingi oli mukana Euroopan parhaiden uusien suurlaitteiden (Europe’s Best New Big Attractions 2024) palkintolistauksessa. 

– Olemme erittäin iloisia, että kovin moni huvittelija on löytänyt Swingistä oman suosikkilaitteensa ja nyt huvilaite huomioidaan myös kansainvälisellä tasolla, Linnanmäen vt. toimitusjohtaja Satu Orismaa iloitsee. 

Palkinto julkistettiin maanantaina 23.9. Amsterdamissa. Kirmes & Park Internationalin myöntämä European Star Award on huvipuistoalan arvostetuin palkinto, joka jaetaan vuosittain huvipuistoalan saavutuksille ja uutuuksille Euroopassa. Palkinnon saajat valitsee eurooppalainen raati. 

Linnanmäen maailmanluokan ratalaite Taiga voitti avausvuotenaan 2019 saman palkinnon Paras uusi ratalaite -kategoriassa.

Swingin palkitut heilahdukset voi kokea vaikkapa iik!week-kauhufestivaalin päätösviikonloppuna 27.–29.9. tai huvikauden huipentavassa Valokarnevaalissa 11.-20.10.2024. 

 

Lähde: Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki 24.9.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää