Vapriikki kutsuu senioreita Luonnontieteelliseen museoon

Vapriikissa järjestetään kerran kuussa Senioriperjantai, jolloin liput eläkeläisille maksavat vain 2€. Tällä viikolla tutustutaan opastuksilla Luonnontieteelliseen museoon. Kuva: Saarni Säilynoja/Vapriikin kuva-arkisto


 

Perjantaina 20.9.2024 Vapriikissa Tampereella vietetään senioriperjantaita luonnontiedeteemalla. Pääsymaksu eläkeläisille on koko päivän vain 2 €. Tarjolla on myös kaksi opastettua kierrosta museoon. Samalla lipulla voi tutustua myös muihin Vapriikin näyttelyihin.

 

Näyttelyopastuksella Luonnontieteelliseen museoon klo 10.30 tutustutaan Pirkanmaalaiseen luontoon sekä Tampereen luonnontieteellisen museon toimintaan. Millainen on museon historia ja miten sen kokoelmia hoidetaan? Kierroksella kuullaan myös Täplä-Ilveksen tarina ja muistellaan Tampereen eläintarhaa.

Kello 11.30 voi osallistua Puiden puhetta -teemakierrokselle. Montako puulajia esiintyy Suomessa? Mikä Tampereen kaduista on nimetty erään tietyn puun mukaan? Mistä löytyy Suomen vanhin puu? Tampereen luonnontieteellisen museon teemakierroksella kuullaan metsistä ja niiden asukkaista.

 

Lähde: Vapriikki 16.9.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää