Up North laskettelufestivaali Rukalla

Up North jatkaa Rukalla kolmipäiväisenä rinne- ja räp-tapahtumana. Kuva: Simo Pukkinen Ruka-Kuusamo Matkailu


 

Rukalla järjestettävä Up North -laskettelufestivaali kasvaa tänä vuonna kolmipäiväiseksi. Tapahtuma yhdistää laskettelun ja musiikin, ja se järjestetään nyt neljättä kertaa 7.-9.11.2024.

 

Kolmen päivän aikana Rukalla nähdään kotimaisia esiintyjiä, joiden energiset esitykset luovat ainutlaatuista tunnelmaa. ”Vaikka tapahtumapaikka on pieni, ohjelmisto on suurten festivaalien veroinen, ja esiintyjät takaavat korkean energiatason koko festivaalin ajan.” Kommentoi festivaalin promoottori Tino Pirttioja.

Talviurheilu, erityisesti parkkilaskukulttuuri, on keskeisessä roolissa tapahtumassa. Perjantai- ja lauantai-iltapäivinä Ruka Parkissa järjestettävä Rail Jam -kisa (entinen HotDogs & HandRails) tuo esiin Suomen taitavimmat laskijat, jotka kilpailevat näyttävissä temppusuorituksissa. Tapahtuman DJ:t viihdyttävät yleisöä samalla,kun katsojille tarjotaan perinteiseen tapaan ilmaisia hodareita. Rail Jam huipentaa keikat, jossa kaikenikäisillä on mahdollisuus nähdä Up North -artisteja livenä.

Up North on yksi Rukan talvikauden päätapahtumista. Sen suosiota kuvastaa se, että tapahtuma on myyty loppuun joka vuosi. Vuoden 2024 tapahtuman lipuista on jo myyty yli 40 prosenttia.

 

Esiintyjät:

Lauri Haav

ETTA

MELO

HUGO

Ares

Senya

NOTO

M//O

Mikael Laurent

Davy

D1VARI: D1 DANI, Rosluv, Koira, nonexx

DJt:

Bremer

Sapphire

SOMBADI

TBOY

ZEZE

 

Lähde: Ruka-Kuusamo Matkailu 4.9.2024

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää