Hotelli Vantaa avautuu uudistettuna 14.11.

Hotellin 266 huonetta, 14 monipuolista kokous- ja tapahtumatilaa sekä legendaarinen ravintolamaailma saavat kaikki uuden ilmeen. Kuva: Sokotel


 

Suosittu hotelli Original Sokos Hotel Vantaan uudistushankkeen ensimmäinen vaihe on loppusuoralla, ja hotelli avautuu asiakkaille parhaimpaan pikkujoulusesonkiin 14. marraskuuta 2024. Hotellin 266 huonetta, 14 monipuolista kokous- ja tapahtumatilaa sekä legendaarinen ravintolamaailma saavat kaikki uuden ilmeen.

Uudistus tehdään kahdessa vaiheessa. Nyt valmistuvassa ensimmäisessä vaiheessa asiakkaille avautuvat 157 täysin uudistettua huonetta, iso osa kokous- ja tapahtumatiloista sekä kolmen kerroksen ravintolamaailma, jossa on muun muassa ihan uusi Rosso Pizza ja uudistettu Amarillo. Kasvojenkohotuksen on saanut myös legendaarinen Tulisuudelma.

Uusi hotelli Vantaa on kasvavan ja kehittyvän Tikkurilan alueen maamerkki sekä Vantaan houkuttelevin tapahtumatalo, jonka monipuolisista tiloista löytyy niin sadan hengen tyylikäs auditorio kuin luovaan ideointiin tarkoitettu näköalakabinetti. Saman katon alta löytyy kaikki mitä tarvitaan, niin työmatkalle, vapaa-ajan lomalle kuin tapahtumiinkin.

Monipuolisten palveluiden lisäksi Original Sokos Hotel Vantaan valttikortti on lyömätön sijainti junaradan ja Tikkurilan kauppakeskuksen vieressä. Tikkurila on Vantaan kovimpia kasvukeskittymiä ja sen vetovoimaa lisää palveluiden, liikennejärjestelmien sekä virkistysalueiden jatkuva, voimakas kehittäminen.

Original Sokos Hotel Vantaan uudistushankkeen toinen osa valmistuu keväällä 2025. Silloin valmiiksi tulevat loput huoneet sekä suuret ja suositut Puistola-kokoustilat.

Ravintolamaailmassa vauhti kiihtyy

Katutasoon avataan täysin uusi Rosso Pizza, joka palvelee pizzannälkäisiä hotellivieraita ja kaupunkilaisia lounaasta aina illan pikkutunneille saakka. Rosso Pizzasta löytyvät herkulliset Rosson klassikkopizzat sekä kaivatut pannupizzat, paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Amarillo avautuu täysin uudistettuna, ja tuo rakastetut texmex-annokset jälleen Tikkurilaan.

Pikkujoulukaudesta odotetaan vilkasta.

– Näyttää siltä, että suomalaiset haluavat edelleen kokoontua ja juhlia onnistumisia yhdessä. Tapahtumia ja juhlia on varattu tiloihimme paljon, ja suosituimmat pikkujoulupäivät ovatkin jo lähes täynnä. Viimeisiä paikkoja viedään nyt, hotellinjohtaja Martin Andergård vinkkaa. 

Tulisuudelman syksy käynnistyy myös vauhdilla. Marraskuun lopulla esiintyvän Portion Boysin keikka on jo loppuunvarattu. Tänä vuonna hotelli Vantaa on auki myös joulun ja uuden vuoden pyhät.

– Kokeilemme vähän uutta, luvassa on muun muassa tyylikäs jouluaaton illallinen, ja välipäivinä sekä uutenavuonna juhlitaan Tulisuudelmassa artistien kanssa, Andergård tiivistää.

Original Sokos Hotel Vantaa

  • 266 huonetta
  • 14 kokoustilaa jopa 1500 hengen tilaisuuksiin
  • 5 ravintolaa: Tulisuudelma, Amarillo, Rosso Pizza, Pub Hertas sekä Night Vantaa
  • Saunatilat vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin
  • Kahden kerroksen pysäköintihalli
  • Avattu 1991
  • Uudistus 2024–2025

Lähde: SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta 10.10.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää