Särkänniemeen kohosi Ilon majakka

Ilon majakka löytyy Särkänniemen Ilon aukiolta. Kuva: Särkänniemi


 

Ilon majakka Särkänniemen huvipuiston keskellä säteilee iloa ja kutsuu ihmisiä Särkänniemeen iloisten elämysten pariin. 

Särkänniemen huvipuistoon Tampereella on kohonnut suuri, loistava Ilon majakka.

”Suomi on maailman onnellisin maa, Tampere on Suomen ilon pääkaupunki ja Särkänniemi luonnollisesti Tampereen ilon keskus. Halusimme pystyttää tämän kunniaksi keskelle huvipuistoa erityisen ilon symbolin, Ilon majakan, maailman ilon keskipisteeksi”, kertoo Särkänniemen liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Ville Aarresuo.

Ilon majakka on korkea, loistava rakennelma, joka säteilee ympärilleen väriä ja valoa. Se heijastaa elämän tähtihetkiä eli yhdessä koettua iloa ja elämyksiä.

”Ilon majakan tarkoituksena on myös kutsua ihmisiä kokemaan iloa Särkänniemeen”, Aarresuo kertoo.

Teemoitusta Hollannista

Ilon majakan on valmistanut elämyspuistojen teemoitukseen erikoistunut hollantilainen Jora Vision. Nyt valmistunut Ilon majakka ja viime vuonna avattu Kärsänniemi ovat osa Särkänniemen pitkäaikaista teemoitussuunnitelmaa, jonka keskiössä on ilo. Suunnitelmassa korostuvat huvilaitteiden lisäksi visuaaliset ja viihtyisyyttä lisäävät elementit.

"Yhteistyömme rakentuu Jora Visionin vahvuuksien ja Särkänniemen ainutlaatuisen vision varaan. On ilo hyödyntää kokemustamme ja auttaa Särkänniemeä kehitystyössä. Olemme varmoja, että kumppanuutemme tuloksena syntyy monia uusia elämyksiä, joista vieraat voivat nauttia”, kertoo Jora Visionin projektikehitysjohtaja Robin van der Want.

Ilon majakan ympäriltä löytyy terassialuetta huvipuistoherkkujen ja omien eväiden syömiseen. Aivan sen liepeillä on myös kaksi Särkänniemen karusellia, Karamelli-karuselli ja Keinukaruselli, sekä Ilon aukion huvipuistopelit.

Ilon majakkaa pääsee parhaiten ihailemaan pimeällä Karmivassa karnevaalissa tämän viikon lauantaihin 19.10.2024 asti.

 

Lähde: Tampereen Särkänniemi Oy 14.10.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää