Fiskarsissa tapahtuu kesätorstaisin

Fiskarsin Kyläseura ry ja Fiskars Village järjestävät yhdessä Fiskarsin yrittäjien ja toimijoiden kanssa Elämysiltoja Fiskarsissa kuutena kesätorstaina.


 

Fiskarsin Kyläseura ry ja Fiskars Village järjestävät yhdessä Fiskarsin yrittäjien ja toimijoiden kanssa Elämysiltoja Fiskarsissa kuutena kesätorstaina. Jokaiselle illalle on eri teema, joiden kautta eri toimijat ja palvelut esittäytyvät.

”Tavoitteena on esitellä Fiskarsia lähialueiden asukkaille ja kesämökkiläisille. Vaikka moni tietää Fiskarsin ruukin, on sen eri alueet, palvelut ja monipuolinen tarjonta vielä tuntemattomia.” kertoo Fiskarsin Kyläseuran puheenjohtaja Peku Palsanen Fiskars Villagen tiedotteessa 11.6.2021

Iltojen aikana esitellään ruukin yrityksiä ja elämyksiä keskittyen aina yhteen teemaan tai alueeseen, kuten Paja-aukio, Yläruukki tai luontoelämykset. Myös lapsille ja perheille on oma iltansa ja opastettuja kierroksia järjestetään hop-on menetelmällä yhtenä iltana.  

Päivämäärät ja ohjelma:

24.6 – Juhannus
Tervetuloa juhannusostoksille ruukkiin! Fiskarsin vanha Stutz paloauto on ensikertaa esillä Fiskarsin torilla. Juhannuksen kunniaksi letunpaistoa torilla ja kesäisiä tarjouksia putiikeissa.

8.7 - Paja-aukio tutuksi
Uudet elämyspalvelutoimijat Roll Outdoors ja Natura Viva esittäytyvät ja tarjoavat maastopyöräily- ja melontakokeilua. Paja-aukion pajoilla ja puodeilla avoimet ovet. 

15.7 - Yläruukki tutuksi
Yläruukin puusepänverstaat esittelevät toimintaansa, kynttilätehdas ja kultaseppien pajat ovat avoinna. Ponikuljetus Fiskarsin museolle torilta. Skeittipuistossa nuorille ohjelmaa.

22.7 - Lasten ilta
Lasten Luovat pajat -tapahtuma ja taikuusesityksiä. Paljon lapsille ja perheille suunnattua ohjelmaa ympäri ruukkia.

29.7 - Opastuksia ja oppeja
Illan aikana järjestetään hop-on opastuksia eri teemoilla. Opi entisajan ja nykypäivän elämästä Fiskarissa ja vanhan rautaruukin arjesta.

5.8 - Luonto kutsuu
Fiskarsin torilla partiorasteja ja suunnistuskokeilua. Kokeile maastopyöräilyä, melontaa tai SUP lautailua!

ONOMAn kesänäyttely TÄÄLLÄ | HÄR | HERE on avoinna joka elämystorstai klo 11-20.

Tarkempi ohjelma, ja tietoa tarjouksista ja avoinna olevista palveluista tulossa osoitteeseen www.fiskarsvillage.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries