Tykkimäen Huvipuistossa kesäkonsertteja

Popeda on yksi Tykkimäessä esiintyvistä huippunimistä.


 

Tykkimäen Huvipuistossa on järjestetty jo useiden vuosien ajan suositut kesäkonsertit, joissa heinäkuun jokaisena torstaina lavalle nousee Suomen huippuartisteja. Lavalla on nähty niin suomirokin klassikoita kuin artistitaivaan uusimpia tähtiäkin. Viime kesänä konsertit jouduttiin perumaan koronatilanteen johdosta.

Tänä kesänä suositut konsertit järjestetään jälleen ja lavalle nousevat mm. historiallisen määrän Emma-pystejä kahminut BEHM sekä suomirokin legendat Popeda, Neljä Ruusua ja Kolmas Nainen.

- On hienoa, että pääsemme järjestämään konsertit tänä kesänä. Toivotamme artistit ja katsojat erittäin lämpimästi tervetulleeksi ja nauttimaan pitkästä aikaa livemusiikista huvipuiston uniikkiin miljööseen, kertoo Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Tykkimäen laaja alue mahdollistaa turvavälien pitämisen ja katsojilta toivotaan voimassa olevien koronaohjeistuksien noudattamista.

- Asiakkaiden terveysturvallisuudesta huolehtiminen on osa jokapäiväistä toimintaamme huvipuistossa ja samat ohjeistukset ovat käytössä myös iltakonserteissa. Asiakkaiden ja henkilökunnan yhteistyöllä saamme varmasti järjestettyä unohtumattomat kesäkonsertit, jatkaa Pasanen.

Pääsyliput ovat myynnissä Tykkimäen verkkokaupassa sekä niitä voi ostaa huvipuiston portilta. Konsertti-iltoina ei ole ilmaista sisäänpääsyä klo 16 jälkeen.

Konserttiaikataulu:

1.7. Popeda

8.7. Olavi Uusivirta

15.7. Neljä Ruusua

22.7. Kolmas Nainen

29.7. BEHM

Konsertit alkavat klo 19.00 ja ovat ikärajattomia.

Tykkimäen Huvipuisto kertoi asiasta tiedotteessaan 22.6.2021.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries