Jamaikan matkailu yhteistyöhön rallicrossmestarin kanssa

Jamaica Tourist Board (JTB) on aloittanut yhteistyön Team Frazzz Racingin kanssa Rallycross Nordicin ja Nitro Seriesin kilpailukauden kynnyksellä.



 

Jamaica Tourist Board (JTB) on aloittanut yhteistyön Team Frazzz Racingin kanssa Rallycross Nordicin ja Nitro Seriesin kilpailukauden kynnyksellä. Kilpailut järjestetään 2021 kesäkuun ja joulukuun välisenä aikana. JTB:n virallinen brändäys tulee näkymään 22-vuotiaan Fraser McConnellin autossa. Hän teki historiaa 2017 jolloin hänestä tuli ensimmäinen jamaikalainen rallicrossmestari.

”Fraser on maailmanluokan kuljettaja joka on ollut ihanteellinen lähettiläs Jamaikalle koko hänen nousevan uransa aikana”, sanoo Jamaikan turistijohtaja Donovan White. ”Tämä yhteistyökumppanuus on luonnollinen kehitys Jamaica Tourist Boardille koska Fraser on nuori, dynaaminen henkilö joka tulee edistämään meidän näkyvyyttä kilpailufanien keskuudessa nyt kun rallicrossin suosio jatkaa kasvuaan urheilulajina.

McConnell, joka on syntynyt Bog Walkissa, St. Catherinen seurakunnassa, aloitti uransa motocrossissa, kartingissa ja rallissa. Hän menestyi uransa alussa ja hänet nimitettiin ”Vuoden jamakalaiseksi kuljettajaksi” ennen kuin hän löysi rallicrossin kurinalaisuuden YouTubesta. McConnell menestyi välittömästi rallicrossradalla ja nousi korokkeelle kaksi kertaa vuoden 2019 aikana, hän oli toisella sijalla Barcelonassa ja Kapkaupungissa. Hän on yksi kilparadan lupaavimmista ja lahjakkaimmista nuorista kuljettajista. McConnellin # 35-auto, tullaan koristamaan kuuluisalla Jamaikan lipulla, jonka värit ovat musta, vihreä ja kulta.

”Olen hyvin iloinen yhteistyöstä Jamaica Tourist Boardin kanssa ja kiitollinen siitä että he sponsoroivat minun tulevia kilpailuja” sanoo McConnell. ”Ylpeänä jamakalaisena olen hyvin onnelinen siitä että saan edustaa kotimaatani ja lisätä mielenkiintoa kohteeseen kilpailupiireissä ja fanieni keskuudessa.”

Enemmän tietoa Jamaikasta www.visitjamaica.com

Jos haluat nähdä Team Frazzz kilpailevan Pohjolassa, katso seuraava linkki; https://www.rallyx.se/

Jamaica Tourist Board

Jamaica Tourist Board, perustettu 1955, on Jamaikan kansallinen turistitoimisto jonka pääkonttori sijaitsee pääkaupungissa, Kingstonissa. JTB:n toimistoja on myös Montego Bayssä, Miamissa,Torontossa ja Lontoossa. Edustustoja on Berliinissä, Barcelonassa, Roomassa, Amsterdamissa, Mumbaissa, Tokiossa ja Pariisissa.

Jamaican matkailutoimisto ja viestintätoimisto United Spirit Nordic kertoivat asiasta tiedotteessa 3.6.2021.

JTB:n virallinen brändäys tulee näkymään 22-vuotiaan Fraser McConnellin autossa. Hän teki historiaa 2017 jolloin hänestä tuli ensimmäinen jamaikalainen rallicrossmestari.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries