Särkänniemi pidensi aukioloa

Särkänniemi on kuumimpana sesonkina 26.6.–31.7.2021 avoinna joka päivä klo 10–21.


 

Särkänniemen huvipuisto Tampereella on pidentänyt huvipuiston aukioloaikoja. Särkänniemi on kuumimpana sesonkina 26.6.–31.7.2021 avoinna joka päivä klo 10–21.

Pidennetyt aukioloajat tuovat uuden mahdollisuuden lapsiperheille saapua Särkänniemeen jo aikaisemmin. Samalla myöhäisempi sulkeminen antaa mahdollisuuden viihtyä Särkänniemessä pitkälle iltaan aikuisporukalla tai isompien lasten kanssa.

”Idea ennätyspitkiin aukioloaikoihin kympistä ysiin lähti huvipuistokävijöiden tarpeesta. Osa haluaa saapua Särkänniemeen jo aamupäivästä aikaisemmin ja osa viihtyä pitkälle iltaan. Ainutlaatuisissa järvimaisemissa sijaitseva Särkänniemi tarjoaakin tekemistä koko perheelle aamusta iltaan. Pidennetyt aukioloajat tuovat puistoon myös entistä enemmän väljyyttä”, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä tiedotteessa 1.6.2021.

Pidennettyjen aukioloaikojen lisäksi Särkänniemen kesäkausi jatkuu entistä pidempään. Kesäkauden päättäreitä vietetään 25.9. Pidennetyistä aukioloajoista ja mielettömistä Suomen kesäilloista pääsee pian nauttimaan maistuvasti, kun juhannusaattona 25.6. Särkänniemeen avautuu taianomainen suurterassi Food Park Särkäntori.

Nyssellä ilmaiseksi Särkkään

Tänä kesänä (2021) Nysselippu kuuluu Särkänniemen rannekkeiden ja Kausikortin hintaan. Kun asiakas ostaa verkkokaupasta ennakkoon minkä tahansa Särkänniemen rannekkeen tai Kausikortin, hän pääsee Ratinasta Rautatieaseman ja Finlaysonin kautta Särkänniemeen kulkevan kesälinja 100:n kyytiin huvittelupäivänä ilmaiseksi. Nyt kannattaa jättää auto kotiin, hypätä Nyssen kyytiin ja vaihtaa vapaalle! Kesälinja 100 aloittaa liikennöinnin 7.6.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries