Linnanmäki avautuu yleisölle rajatusti

Linnanmäen Huvipuisto avataan uudelle kaudelle 2021 perjantaina 4. kesäkuuta klo 16.


 

Linnanmäen Huvipuisto avataan uudelle kaudelle 2021 perjantaina 4. kesäkuuta klo 16. Huvipuisto on valmistautunut uuteen huvikauteen monilla toimilla, joilla huvittelijoiden ja huvipuiston työntekijöiden terveysturvallisuus varmistetaan.

Tärkeänä toimena on kävijämäärän rajaaminen viime vuoden tapaan. Kauden alussa huvipuistoon otetaan sisään korkeintaan neljäsosa normaalista kävijämäärästä.

-          Ulkohuvipuistona meillä on isosti tilaa ilolle, minkä lisäksi rajaamme kävijämäärää siten, että puistossa on väljää ja miellyttävää huvitella, markkinointiviestintäpalveluista ja tapahtumista vastaava johtaja Rilla Engblom kertoo.

Linnanmäelle on lisätty ulkoalueille useita käsienpesupisteitä, ja käsidesiä on tarjolla laajalti. Siivousta on entisestään lisätty, ja kaikki huvilaitteet ja palvelupisteet desinfioidaan useita kertoja päivässä.

Huvipuiston yleisillä alueilla, jonotuksessa, laitteissa ja ravintoloissa pidetään huolta turvaväleistä. Puistoon on lisätty turvaväleistä muistuttavia merkintöjä, kylttejä ja kuulutuksia. Uutuutena kaikki halukkaat huvittelijat saavat turvavälistä muistuttavan iloisen keltaisen kangastarran.

Lisäksi koko huvipuiston alueella on voimassa maskisuositus.

-          Hupimestarimme on koulutettu hygienia- ja turvallisuustoimenpiteisiin, joten tänäkin vuonna kävijät voivat keskittyä tärkeimpään eli huvittelemaan sydämensä kyllyydestä, Engblom jatkaa.

Linnanmäen Huvipuistossa on tarjolla livemusiikkia juhannuksesta pitkälle syksyyn. Avausviikonloppuna huvipuistossa asiakkaita viihdyttävät Sirkusorkesteri, Fillaripianisti ja Rolle-pelle.

Kauden uutuutena ovat lasten ja aikuistenkin mielikuvitusta kutkuttavat hahmot. Taiga-vuoristoradan Saga-linnunpoikanen ja Kingi-vapaapudotustornin Kingin ritari löytyvät huvilaitteidensa läheisyydestä, kun taas Hattarainen viihdyttää huvittelijoita ympäri huvipuistoa. Näihin Rolle-pellen uusiin kavereihin voi tutustua huvipuistossa torstaista sunnuntaihin kesä-heinäkuussa.

Juhannuksesta alkaen perjantaisin ja lauantaisin artisteja esiintyy Terassiravintola Keitaassa, jossa voi samalla maistella monenlaisia herkullisia juomia ja naposteltavia. Esiintymässä ovat muun muassa Kaija Kärkinen & Ile Kallio, Matti Johannes Koivu sekä Voice of Finland -voittaja Markus Salo.

Heinä-elokuun ajan torstaisin on luvassa yhteistansseja muun muassa Marita Taavitsaisen ja Teemu Roivaisen johdolla. Ajantasaisen tapahtumakalenterin voi tarkistaa Linnanmäen verkkosivuilta.

Huvipuiston toiminnasta vastaava Lasten Päivän Säätiö kertoi asiasta tiedotteessaan 2.6.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries