Portugalista löytyy omaleimaisia hotelleja

Porton kaupunki auringonlaskun aikaan.


 

Jos haussa on tavallisuudesta poikkeava lomaelämys, Portugalissa riittää valinnanvaraa. Seuraavassa esitellään kolme uniikkia hotellia.

 

Sublime Comporta sijaitsee noin 60 km Lissabonista etelään ja tarjoaa huoneita, sviittejä sekä huviloita. Hotelli sijaitsee 17 hehtaarin suuruisella luonnonalueella, jolla on pinja-ja korkkipuita, hiekkadyynejä, riisipeltoja ja 60 kilometrin verran hiekkarantoja. Täällä tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt, ja mieli sekä keho rentoutuvat paikallisesta ruoasta ja viinistä nauttiessa. Omien sanojensa mukaan hotelli haluaa tarjota vieraille "taianomaisen kokemuksen siitä, kun vähemmällä saa enemmän".

 

Ylenpalttisempaa kokemusta kaipaavien kannattaa kirjautua boutique-hotelli Tivoli Palácio de Seteaisiin, joka sijaitsee Unesco-kaupunki Sintrassa 25 kilometrin päässä Lissabonista luoteeseen. Tämän historiallisen ja romanttisen palatsin sisustuksessa on käytetty kauniita tapetteja ja huonekaluja, jotka vievät ajatukset 1800-luvulle. Palvelu ja mukavuudet ovat kuitenkin tätä päivää.

 

Vuoristosta noin 100 km Lissabonista pohjoiseen löytyy kaksi hyvin omaleimaista hotellia, jotka sopivat ruokaa ja luontoa rakastaville: Emotional Hotel ja The Nest. Lähellä toisiaan sijaitsevilla hotelleilla on sama omistaja. Täällä voi itse osallistua kokin loihtiman illallisen tekoon osaavan keittiöhenkilökunnan opastuksella. Toki ruoan voi myös tilata ja nojata tyytyväisenä taaksepäin sillä aikaa, kun henkilökunta valmistaa maukkaita lähiruoka-annoksia, joissa käytetään oman puutarhan yrttejä.

 

Emotional Hotelissa on 12 huonetta ja sisäuima-allas. The Nestissä taas on 8 kahden hengen huonetta ja 3 huoneistoa. Kummassakin hotellissa on ulkouima-altaat, joista käsin voi nauttia luonnonkauniista näkymistä, sekä mahdollisuus varata joogatunteja ja hierontoja.

 

Asiasta kertoi viestintätoimisto Related uutiskirjeessään 3.6.2021.

 


Sublime Comporta sijaitsee noin 60 km Lissabonista etelään ja tarjoaa huoneita, sviittejä sekä huviloita.

Sublime Hotelin uima-altaalla voi nauttia rauhasta.










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries