After ski -keitaita hiihtolomailijalle

Levi Hotel Spa


 

Hiihtolomakohdetta valitessa kannattaa sukset suunnata kohti Pohjoismaita, sillä sieltä löytyy kaikki mitä saattaisi tarvita: maailmankuulut maastohiihtoladut, ainutlaatuiset mahdollisuudet revontulien bongailuun sekä valtavan valikoiman majoituspaikkoja kasattuna yhteen osoitteeseen (Hotels.com®).

 

Toisille hiihtoloman kohokohta on puuterilumessa laskettelu, kun taas toiset haluavat kiitää samettisen pehmeällä ladulla. Osalle meistä loman odotetuin kohokohta on se, mitä tapahtuu, kun rinteet sulkeutuvat ja after ski alkaa.

Rinteillä vietetyn päivän jälkeen janoiset hiihtäjät ovat valmiita after ski -rientoihin. Hotels.com® listaa parhaat paikat, joissa voit nauttia jääkylmän oluen (tai Jägerpommin) ja tanssia ikivihreiden klassikoiden tahdissa 1800 metrin korkeudessa. On sanomattakin selvää, että olemme kaivanneet hiihtämistä sekä after ski -baarien lyömätöntä tunnelmaa.

Riippumatta siitä, mitä haet hiihtolomalta, Hotels.com auttaa sinua löytämään täydellisen lomakohteen juuri sinulle.

 

Hotel Fjällgården


 

 

Hotell Fjällgården Åre, Åre, Loved by Guests -arvosana: 9.0

Ruotsin paras hiihtokeskus Åre houkuttelee turisteja ympäri maailmaa mahtavilla ravintoloillaan sekä yöelämällään. Hotel Fjällgården on paras paikka kaikille after ski -rakastajille, sillä se tarjoaa ski-in/ski-out -mahdollisuuden sekä kaupungin parhaan after skin upeiden maisemien kera.

Hotell Fjällgården Åre on varattavissa alkaen 144 €/huone/yö¥. Lisätietoa osoitteessa Hotels.com.

 

 

Fyri Resort Hemsedal


 

Fyri Resort Hemsedal, Hemsedal, Loved by Guests -arvosana: 8.4

Norjan helmi Hemsedal ei lakkaa hämmästyttämästä, kuuluisassa hiihtokeskuksessa on kaikki mitä voit toivoa! Ja jos vain mahdollista, se muuttui entistä paremmaksi, kun Fyrí Hotel avattiin vuonna 2020. Hotellissa yhdistyvät luksusasuminen ja after ski, joka sijaitsee Hemsedalin maagisten maisemien keskellä.

Fyri Resort Hemsedal on varattavissa alkaen 153 €/huone/yö¥. Lisätietoa osoitteessa Hotels.com.

 

Levi Hotel Spa, Levi, Loved by Guests -arvosana: 8.4

Suosittu Levi on uskomaton, lumivarma lomakeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja. Levi Hotel & Spa tarjoaa kaiken, mitä hiihtäjä tarvitsee ja se sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Levin suosituimmasta after ski -paikasta, Vinkkarista.

Levi Hotel Spa on varattavissa alkaen 124 €/huone/yö¥. Lisätietoa osoitteessa Hotels.com.

 

PETE – Alpine Boutique Hotel


 

PETE - Alpine Boutique Hotel, Sankt Anton, Loved by Guests -arvosana: 10.0

St Antonin after ski tunnetaan yhtenä Euroopan parhaista. Rentoudu rinnepäivän
jälkeen PETE butiikkihotellissa, joka on vain muutaman minuutin taksimatkan päässä legendaarisesta Moosewirtin after ski:sta jossa voit nauttia rock ’n’ musiikista.

PETE - Alpine Boutique Hotel on varattavissa alkaen 455 €/huone/yö¥. Lisätietoa osoitteessa Hotels.com.

 

 

Hotel Riksgränsen


 

Hotel Riksgränsen, Riksgränsen, Loved by Guests -arvosana: 7.0

Hotel Riksgränsen on suosittu erityisesti sellaisten hiihtofanien keskuudessa, jotka haluavat ottaa kaiken irti lomastaan. Vain muutaman askeleen päässä hiihtohissistä ja rautatieasemasta sijaitsevan hotellin löydät aivan huippujen alapäästä. Hotelli tarjoaa myös kaupungin parhaan after skin ja maisemat, sekä sisällä että ulkona.

Hotel Riksgränsen on varattavissa alkaen 100 €/huone/yö¥. Lisätietoa osoitteessa Hotels.com.

 

¥Tiedotteessa mainitut hinnat eivät sisällä veroja ja maksuja. Kahden hengen huoneen (2 henkilöä) hinnat ovat voimassa 4. Huhtikuuta 2022 alkaen ja riippuvat saatavuudesta.

Teksti ja kuvat: Hotels.com 7.4.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries