Viva Cruises kastoi uuden jokiristeilijän

Uusi alus purjehtii Rein-joella ja Mosel-joella vuoden 2022 ajan.


 

Jokiristeilyihin erikoistunut varustamoyhtiö Viva Cruises on toivottanut perheen ensimmäisen rakentamansa aluksen tervetulleeksi laivastoonsa. Viva One kastettiin kotisatamassaan Düsseldorfissa (Saksa) huhtikuussa seremoniassa, johon osallistui yli 160 vierasta. Viva One tarjoaa erilaisia ​​jännittäviä risteilyreittejä Rein- ja Mosel-joilla koko tämän vuoden ajan,  lisää on luvassa vuonna 2023.

 

Viva One -aluksen nimi viittaa siihen, että se on ensimmäinen Viva Cruisesin rakennuttama risteilyalus. Aluksessa on 88 modernia hyttiä, yhteensä 176 hengelle. Aluksen hyteissä on parivuoteet. Aluksen on lisäksi juniorsviittejä (useimmissa ranskalainen parveke) sekä neljä parvekkeellista sviittiä, joissa pöytä ja kaksi tuolia. Uusi alus on tunnelmaltaan ja tyyliltään uskollinen Viva Cruises -varustamon konseptille, puukalusteineen ja sinisen sävyineen.

 

Viva Onen vieraat voivat nauttia mm aluksen tilavasta aurinkoterassista, kylpylä- ja wellness-alueesta sekä sen kahdesta ravintolasta: Riversidesta ja Viva's Bistrosta. Riverside on Viva Onen pääravintola, jossa on laaja valikoima aamiais-, lounas- ja illallismenuja – myös kasvis- ja vegaanisia vaihtoehtoja. Viva's Bistrosta löydät rennon tunnelman ja laajan valikoiman välipaloja sekä kevyitä aterioita, jotka ovat saatavilla varhaisesta aamusta myöhään iltaan - mukaan lukien salaatit, voileivät ja hampurilaiset.

 

Viva One on myös ensimmäinen Viva Cruises -laivaston alus, joka käyttää uusinta hybriditeknologiaa, joka on ympäristöystävällisempi. Aluksen 68 aurinkokennoa on sijoitettu sen aurinkokannelle. Alus käyttää rikitöntä GTL (Gas to Liquid) -polttoainetta, joka vähentää merkittävästi CO²:n kulutusta ja päästöjä. Siinä on parannettu autopilottitoiminto, joka ei ainoastaan ​​yksinkertaista navigointia, vaan myös auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta. Viva Onella vähennetään myös merkittävästi muovinkulutusta. Aluksen aulaan on sijoitettu kaksi vesiasemaa, joissa vieraat voivat täyttää uudelleenkäytettäviä vesipullojaan, vähentäen näin kertakäyttöisten mukien määrää.

 

Upouusi laiva tarjoaa erilaisia ​​viiden ja seitsemän yön reittejä Rein- ja Mosel-joilla vuosina 2022 ja 2023. Suurin osa lähdöistä on Düsseldorfin satamasta, joka on Viva Cruises kotisatama. Viva Cruisesin kotisivuilta on jo varattavissa kaikki vuosien 2022 ja 2023 risteilylähdöt.

 

Teksti: Viva Cruises, unitedspiritnordic.com

 

Aluksen hyteissä on parivuoteet. Aluksen on lisäksi juniorsviittejä (useimmissa ranskalainen parveke) sekä neljä parvekkeellista sviittiä, joissa pöytä ja kaksi tuolia.

Riverside on Viva Onen pääravintola, jossa on laaja valikoima aamiais-, lounas- ja illallismenuja – myös kasvis- ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Uusi alus on tunnelmaltaan ja tyyliltään uskollinen Viva Cruises -varustamon konseptille, puukalusteineen ja sinisen sävyineen.

Viva Onen ristiäisiin huhtikuussa osallistui suuri määrä vieraita, mukaan lukien Andrea Kruse, Viva Cruisesin operointijohtaja; Arno Reitsma, sveitsiläisen varustamon toimitusjohtaja; Scylla AG, Viva Cruisesin emoyhtiö; Josef Hinkel, Düsseldorfin pormestari; ja Judith Rakers, tunnettu saksalainen toimittaja ja TV-juontaja, joka on Viva Onen kummi.


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries