Helsingin Sataman matkustajaliiketoiminnan johtoon Kaj Takolander

 

Kaj Takolander


 

Kaj Takolander (KTM) on nimitetty Helsingin Satama Oy:n  matkustajaliiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Takolander siirtyy tehtävään Viking Line Abp:n myyntijohtajan paikalta. Sitä ennen hän on toiminut mm. Viking Linen markkinointijohtajana ja Finnlinesin matkustajatoiminnoista vastaavana johtajana.

– Koen että minulla on paljon annettavaa, jota tukee pitkä kokemus matkailu- ja varustamoalalla ja niitä lähellä toimivissa yrityksissä. Satama on Euroopan vilkkain matkustajasatama ja sillä on edessään iso kehitysaskel, joka on moniulotteinen ja haastava. Tässä tehtävässä pääsee mukaan vaikuttamaan tulevaisuuteen. Mikään ei voi olla kiinnostavampaa ja innostavampaa, Takolander puhkuu Helsingin Sataman tiedotteessa 23.3.2022.  


– Linjaukset ja päätökset on tehty, nyt pääsee toteuttamaan, palan innosta! Operatiivinen puoli satamassa on hyvissä kantimissa, työ sisältää sekä päivittäistä toimintaa että lisäksi tuon kehitysprojektin, joka tuo mielekkään ulottuvuuden tehtävään. Olen tehnyt organisaation kanssa töitä jo monta vuotta, joten se on tuttu ja kehittynyt paljon viime vuosina.

Matkustajaliiketoiminnan johtaja vastaa Helsingin Satama Oy:n matkustajasatamien operatiivisesta toiminnasta ja turvallisuudesta sekä matkustajakokemuksen ja -palveluiden kehittämisestä. Tehtävään kuuluu tiivis osallistuminen Sataman kehittämisohjelma 2030:een, jonka myötä tehdään toimintojen ja liikenteen uudelleenjärjestelyjä keskustan alueella. 

–  Saamme Takolanderista kehittämisestä innostuneen ja jo kannukset hankkineen johtajan, jolla on laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja toimialasta. Hienoa päästä tekemään yhteistyötä samassa tiimissä, Ville Haapasaari, Helsingin Satama Oy:n toimitusjohtaja, iloitsee.

Takolander aloittaa työt toukokuun puolivälissä. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries