Brittiläiset Neitsytsaaret Forbes Travelin top-listalla

BVI sijaitsee Puerto Ricosta itään ja koostuu 60 saaresta, joista suurin osa on asumattomia.


 

Arvostettu talouslehti Forbes on nimennyt Brittiläisillä Neitsytsaarilla (BVI) sijaitsevan Virgin Gordan saaren sijalle kahdeksan vuoden 2023 maailman parhaiden matkakohteiden luettelossaan!

Forbes, joka tunnetaan julkkisten, miljardöörien jne. rankinglistoistaan, listaa myös matkakohteita. Kokeneet ja ammattitaitoiset matkaneuvojat laativat matkailun top-listan nimettömien vierailujen perusteella ja perustelu Virgin Gordan sijoittumiselle kahdeksanneksi 23 matkakohteesta vuonna 2023 kuuluu:

"Virgin Gorda on yksi Karibian parhaiten varjelluista salaisuuksista ensiluokkaisella snorklauksella kirkkaissa ja tyynissä vesissä"

BVI:n matkailujohtaja Clive Mc Coy sanoo: "Olemme aidosti ylpeitä palkinnosta ja siitä, että olemme ainoa Karibian matkakohde maailman parhaiden kohteiden joukossa."

BVI sijaitsee Puerto Ricosta itään ja koostuu 60 saaresta, joista suurin osa on asumattomia. Tortola on pääsaari, mutta Necker Islandista on tullut yhtä kuuluisa, koska sen omistaa Sir Richard Branson, ja siellä ovat vierailleet superjulkkikset, kuten Obama, prinsessa Di, Kate Winslet, Kate Moss ja ruotsalainen Victoria Silverstedt.


Saariston kolmanneksi suurin saari, Virgin Gorda, on BVI:n kruunun jalokivi. Saari on unelmakohde pariskunnille, perheille, snorklaajille ja auringonpalvojille. Saari tarjoaa esimakua paratiisista vertaansa vailla olevilla kauniilla koskemattomilla rannoillaan. Satumainen maisema saa vierailijan hengen salpautumaan Bathsin geologisen ihmeen ansiosta. Ranta-alue koostuu dramaattisista graniittilohkareista, joista muodostuu luolamaisia piilopaikkoja luonnonaltaiden väliin joissa voi uida ja snorklata. Erityisen veistosmaiseman läpi kulkevat polut johtavat Devil's Baylle, joka tunnetaan mahtavista snorklaus vesistään.

Erikoisia ovat paitsi elämykset merellä, kuten vene- ja purjehdusmatkat, sukellusretket merirosvojen uponneiden aarteiden ja laivojen sekaan. Taianomaista tunnelmaa voit myös löytää ”paljasjalka” luksuslomakohteista, kuten Rosewood Little Dix Bay. Se on, kuten Bitter End Yacht Club, uusittu hiljattain hurrikaanien jäljiltä. Yhdessä Saba Rockin kanssa ne tarjoavat nyt matkailulle uutta tasoa ja aikakautta. Vuokrattavissa on myös yksityishuviloita, joista on upeat merinäkymät - kuin paratiisissa.

 

BVI:n matkailutoimisto kertoi asiasta tiedotteessaan 13.12.2022.

 

Saariston kolmanneksi suurin saari, Virgin Gorda, on BVI:n kruunun jalokivi. Saari on unelmakohde pariskunnille, perheille, snorklaajille ja auringonpalvojille.


Erikoisia ovat paitsi elämykset merellä, kuten vene- ja purjehdusmatkat, sukellusretket merirosvojen uponneiden aarteiden ja laivojen sekaan.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries