Teneriffan Landmar Hotels tarjoaa talviloman aktiviteetteja

Landmar Playa La Arena on ihanteellinen lomakohde pariskunnille. Hotelli on tunnettu esimerkiksi petankkikentästä sekä ampumaradasta, jossa voi ampua jousella ja nuolella.


 

 

Jos haaveilet talvilomasta, jossa riittää aurinkoa ja aktiviteettejä, Landmar Hotels on erinomainen valinta. Näiltä hotelleilta pääsee helposti niin tulivuorivaellukseen, melontaan kuin snorklaukseen, ja hotellialueilla saa harjoitella muun muassa joogaa, tennistä, lentopalloa ja vesipalloa.

 

Kun Suomessa eletään vuoden kylmintä aikaa, talviloma kuuman auringon alla on houkutteleva vaihtoehto. Tätä on esimerkiksi Teneriffa, jossa voi rentoutua mutta myös osallistua lukuisiin aktiviteetteihin.

Saaren eteläosassa sijaitsee kaksi erinomaista lomakohdetta: Landmar Costa Los Gigantes ja Landmar Playa La Arena - hotellit, joista kummastakin pääsee kätevästi retkille niin maalle kuin merelle.

Yksi Teneriffan suosituimmista vaellusreiteistä on reitti Teide-tulivuorelle, joka viimeksi purkautui vuonna 1909: Nouse tulivuoren juurelta köysiradalla 2 350 metrin korkeudelle La Rambletaan, ja jatka siitä 3 718 metrin korkeuteen. Huipulla saat nauttia henkeäsalpaavasta näköalasta, ennen kuin jatkat matkaasi takaisin alaspäin. Vaellusreitti on kaikkiaan 2,7 kilometriä.

Teneriffalla on myös lukuisia mahdollisuuksia nauttia lomasta veden äärellä: Lähde merikajakkimatkalle, jossa pääset seilaaman Los Gigantesin korkeiden kallioiden ohi, ihastelemaan vulkaanisia maisemia ja löytämään hyljättyjä lahtia. Vedenalaiseen maailmaan voit tutustua snorklaten esimerkiksi kajakkimatkan aikana.

 

Pallopelejä, joogaa ja tennistä Landmar Costa Los Gigantesissa Landmar Costa Los Gigantes tarjoaa monia mahdollisuuksia aktiiviteeteistä nauttiville perheille. Hotellialueella koko perhe voi pistää pystyyn tennispelit tai minigolfturnauksen. Hotelli järjestää säännöllisesti spinning-, pilates-, jooga- ja tanssitunteja - ja kuntokeskuksen näkymä vedelle vain parantaa harjoittelua. Alueella on myös jalkapallokenttä ja pieni koripallokenttä. Perheen pienimmille on myös esterata ja vesipuisto, lisäksi hotellin lastenkerho järjestää lapsille eri aktiviteettejä ja viihdettä.

 

Petankkia, ampumarata ja vesipalloilua Landmar Playa La Arenassa
Landmar Playa La Arena on ihanteellinen lomakohde pariskunnille. Hotelli on tunnettu esimerkiksi petankkikentästä sekä ampumaradasta, jossa voi ampua jousella ja nuolella. Lisäksi hotellialueella on tenniskenttä, minigolfrata ja spinningsali. Uima-altailla järjestetään säännöllisesti muun muassa vesipooloa, -lentopalloa ja -aerobicia. Hotellilla on myös kuntokeskus.

 

Kumpikin hotelli auttaa mielellään aktiiviretkien järjestämisessä saarella.

 

Landmar Costa Los Gigantes: www.landmarhotels.com/en/landmar-costa-los-gigantes

 

Landmar Playa La Arena: www.landmarhotels.com/en/landmar-playa-la-arena

 

Landmar Hotels

Landmar Hotels -hotelliketjuun kuuluu kaksi neljän tähden hotellia Teneriffan länsirannikolla: Landmar Costa Los Gigantes ja Landmar Playa La Arena. 


Landmar Costa Los Gigantes on ihanteellinen perhelomahotelli vesipuistoineen ja perheaktiviteetteineen. Landmar Playa La Arena taas on suunnattu enemmän pariskunnille ja ystäväporukoille, jotka voivat nauttia hotellin eksklusiivisesta Platinum Club -palvelusta ja vain aikuisille tarkoitetuista alueista. Molemmilla hotelleilla on myös runsas retki- ja elämystarjonta, joka mahdollistaa saareen tutustumisen.

 

www.landmarhotels.com

 

related.dk

 

 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries