Hotelli täyttyy koirista uutenavuotena

Helsinki-Vantaan Clarion Hotel Aviapolikseen saapuu vuoden vaihteessa yli 200 koiraa viettämään rakettivapaata uuttavuotta.


 

Helsinki-Vantaan Clarion Hotel Aviapolikseen saapuu vuoden vaihteessa yli 200 koiraa viettämään rakettivapaata uuttavuotta. Hauvojen vuosi hotellissa vaihtuu erityisten herkkujen ja hemmottelun merkeissä – tarjolla on muun muassa koirien olutta, valokuvausta ja sushibuffet.

Uusivuosi on paukkuvien rakettien vuoksi monelle koiralle stressaavaa aikaa. Clarion Hotel Aviapolis on jo kuuden vuoden ajan tarjonnut koiravieraille rauhallisen yöpymispaikan uudenvuodenyönä. Hotelli sijaitsee lentokentän tuntumassa, jossa ilotulitteiden käyttöä on rajoitettu, näin paukkuarat hännänheiluttajat omistajineen voivat juhlia vuoden vaihtumista rauhallisin mielin. Huoneet on varattu loppuun useita kuukausia ennakkoon, ja tänäkin uutenavuotena Clarion Hotel Aviapolikseen saapuu yhteensä yli 200 hauvaa.

“Happy Dog -uusivuosi ilahduttaa koirakavereita ja heidän omistajiaan vuodesta toiseen, ja se on sattuneesta syystä myös Clarionlaisten suosikkityöpäivä! Konsepti on vuosien mittaan kasvanut erittäin suosituksi, ja huoneet varataan loppuun jo hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta”, iloitsee Clarion-hotellien kaupallinen johtaja Outi Hartman.

Hotelli täynnä haukkujen hupia

Koirien jännitystä lievitetään tänä vuonna herkuilla ja hemmottelulla. Koirien omistajineen on mahdollista illastaa hotellin ravintolassa, jossa luppakorville on tarjolla oma sushibuffet. Kuivin suin ei koirienkaan uusivuosi vaihdu. Hotellin baarin puolella karvakuonot voivat nauttia erityistä koirien olutta.

Myös koiranomistajat on huomioitu hauskaa viihdettä suunniteltaessa, sillä hotellin baarissa esitetään illallisen jälkeen koira-aiheista stand up -komiikkaa. Ikimuistoisen illan voi ikuistaa ottamalla kaverikuvan koiran kanssa valokuvaus-pop-upissa.

“Tänä vuonna uudenvuoden teemana on hupi. Järjestämme koko illan ajan ihmisille ja heidän parhaille ystävilleen kaikenlaista hauskaa ja koiramaista tekemistä”, Outi Hartman kertoo.

Huoneissa odottavista lahjakasseista löytyy lisänaposteltavaa vaativimmillekin karvakuonoille. Nelijalkaisia hemmotellaan muun muassa kotimaisen Dagsmark-koiranruokamerkin tikuilla ja nappuloilla. Illan päätteeksi hauvat voivat hoitaa hampaitaan Sonarcin hampaanhoitopyyhkeillä.

Nordic Choice Hotels kertoi asiasta tiedotteessaan 21.12.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries