NCL palasi risteilymarkkinoille

Norwegian Cruise Linesin paluu risteilymarkkinoille kertoo alan asteittaisesta elpymisestä koronaepidemian aiheuttaman aallonpohjan jälkeen. Kuvassa Norwegian Jade. Kuva: NCL


 

Kansainvälisiä laivaristeilyjä järjestävä varustamo Norwegian Cruise Lines(NCL) on aloittanut uudelleen risteilyjen tarjoamisen koronaepidemiasta johtuneen 500 päivän tauon jälkeen. Yhtiö kertoi asiasta tiedotteessaan 29.7.2021.

 

Ensimmäisenä NCL:n 17 alusta käsittävästä laivastosta palaa markkinoille Norwegian Jade, joka on samalla ensimmäinen NCL:n alus, jonka kotisatama on Ateena (Piraeus).

 

Jade purjehtii marraskuuhun 2021 saakka reitillä, jonka varrella ovat muun muassa Kreikan suositut kohteet Kreeta, Mykonos ja Rodos.

 

-Yli 30 vuotta kestäneen urani yksi ikimuistoisimmista hetkistä oli, kun sain toivottaa matkustajat ja miehistön tervetulleiksi laivaan, sanoo NCL:n toimitusjohtaja Harry Sommer.

 

Sommerin mukaan Norwegian Jaden ensimmäiset Kreikan-risteilyt myytiin nopeasti täyteen sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti risteilyjen aloittamisesta uudelleen.

 

-Olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleiksi Norwegian Jaden ja sen vieraat Kreikkaan. Suunnitellut reitit tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä, joissa yhdistyy rikas historiamme, värikäs kulttuurimme ja kuuluisa gastronomiamme, sanoo Kreikan matkailuministeri Harry Theoharis.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries