Visit Ylläksen vetäjäksi Kati Vehmas


Kati Vehmas


 

Ylläksen Markkinointi Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu pellolaislähtöinen Kati Vehmas. Hänet valittiin toimeen 39 hakijan joukosta. Vehmas aloittaa Ylläksen markkinoinnissa 2021 elokuun alusta. 

Vehmas on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden ja taiteen maisteri. Hän on toiminut aiemmin erilaisissa pienten yritysten kehittämishankkeissa Lapin ja Oulun yliopistoissa, urheiluopistossa palvelupäällikkönä, matkailusivuston tuottajana sekä työskennellyt erityisesti sähköisen markkinoinnin parissa. 

”Ylläs on minulle tuttu paikka lapsuudesta lähtien. Olen kokenut Ylläksen kehityksen ja nauttinut vuosikaudet alueen luonnosta seitsemällä tunturilla kulkien. Ylläs on minulle ykkönen, ja tämä on mahtava mahdollisuus tukea sen kehittymistä edelleen. Odotankin innolla työn alkamista, ja toki myös Ylläksen mahtavia ulkoilumaastoja”, maastopyöräilyä, polkujuoksua, hiihtoa ja laskettelua harrastava Vehmas kertoo.  

Visit Ylläs vastaa Ylläksen markkinoinnista ja yhteismarkkinoinnin koordinoinnista. Yhtiö on perustettu vuonna 2016. Yhtiö jatkaa sähköisen markkinoinnin ja Ylläksen tunnettuuden kehittämistä. Ylläksellä on panostettu viime vuosina erityisesti kesämatkailun kehittämiseen, jossa kasvua on siivittänyt perinteisten retkeilyn ja vaeltamisen lisäksi erityisesti maastopyöräily ja laaja reittiverkosto.  

Vuoden 2020 pohjoismaiden parhaaksi ulkoilukohteeksi valittu Ylläs on Suomen suurin hiihtokeskus, ja aluetta kiertävät yhtenäiset latuverkostot ja maastopyöräreitit lukeutuvat maailman laajimpiin.

Visit Yllas kertoi asiasta tiedotteessaan 28.6.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries