Thaimaan Phuket avautui matkailulle

Viiden tähden luksuslomakeskus The Slate on kehittänyt joukon elämyksiä, jotka keskittyvät maan kulttuuriin ja ruokaperinteisiin.


 

Thaimaan Phuket avautui kansainvälisille matkailijoille 1. heinäkuuta 2021. Sen johdosta viiden tähden luksuslomakeskus The Slate on kehittänyt joukon elämyksiä, jotka keskittyvät maan kulttuuriin ja ruokaperinteisiin.

 

 

 

 

Luoteis-Phuketissa sijaitseva viiden tähden rantalomakeskus The Slate on jälleen valmis ottamaan vastaan kansainvälisiä vieraita. Houkuttimina ovat useat tapahtumat ja aktiviteetit, jotka tuovat lisähohtoa lomaelämykseen ja tarjoavat vieraille lähituntumaa Thaimaan kulttuuriin.

 

Phuket Sandbox -hanke mahdollistaa sen, että kansainväliset vieraat voivat tulla Phuketiin ilman karanteenia, kunhan he ovat saaneet molemmat koronarokotteet ja asuvat SHA Plus -sertifioidussa lomakeskuksessa*. Yksi niistä on The Slate.

 

The Slate sijaitsee Nai Yang Beach -hiekkarannalla. Hotellin perusti Krystal Prakaikaew Na-Ranong (tai ystävien kesken "Khun Moo"), jonka perhe on asunut Phuketissa jo neljän sukupolven ajan. Alun perin perhe sai elantonsa tinakaivostoiminnasta, mutta sittemmin liiketoiminta on laajentunut matkailualalle. Perinteiden kunnioittamiseksi hotellin sisustuksessa onkin käytetty tinasta valmistettuja taideteoksia ja installaatioita. Sisustuksen on suunnitellut arvostettu yhdysvaltalainen arkkitehti ja suunnittelija Bill Bensley, jonka suunnittelufilosofiaan voi tutustua hotellista löytyvien QR-koodien avulla.

 

Taideterapiaa ja kulttuuritapahtumia

 

Taiteesta kiinnostuneille on luvassa paikallisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden toteuttamaa taideterapiaa, jonka lähtökohtana on hotellissa oleva taide. Vuoden kolmannella neljänneksellä hotelli järjestää vieraille myös kukkasidontakurssin, ja uudessa Scent Cornerissa taas on mahdollistaa sekoittaa omia aromaattisia parfyymiöljyjä. Brittiläinen designbrändi avaa lisäksi hotelliin pop-up-myymälän, joka myy The Slatelle yksinoikeudella luotua mallistoa. Neljännellä vuosineljänneksellä on luvassa yhteisöllisiä kulttuuritapahtumia otsikolla Vibrations.

 

Vuodesta 2022 eteenpäin hotellin on määrä jatkaa myös taiteilijaresidenssiyhteistyötään maineikkaan lontoolaisen Central Saint Martins -taidekorkeakoulun kanssa.

 

Puulautalla Michelin-ravintolaan

The Slate tarjoaa elämyksiä muillekin kuin vain taiteesta ja designista kiinnostuneille. Hotellissa toimii nimittäin kokonaista seitsemän ravintolaa, kuten laguunissa kelluva Black Ginger, jonne pääsee ainoastaan puulautalla. Ravintola on Michelinin suosittelema. Kolmannella vuosineljänneksellä Black Gingerissä järjestetään useita tapahtumia, joissa hotellin pääkokki saa vieraakseen Michelin-kokkeja. Yhdessä he loihtivat vieraille ensiluokkaisia eteläthaimaalaisia makuelämyksiä.

 

Tervetulotarjous


The Slatella on Summer Sandbox -hankkeen kunniaksi erikoistarjous, jossa kuuden yön majoituksen varaava saa seitsemännen ilmaiseksi. Pearl Bed Suiten tai D-Buk Family Suiten varaajille taataan myös päivitys parempaan huoneluokkaan. Kaikki vieraat saavat lisäksi tervetulomaljan, lentoasemakuljetukset, maksuttomat aamiaiset sekä 15 %:n alennuksen ruoasta, virvoitusjuomista ja spa-hoidoista koko vierailun ajan. Private Pool Suiten, Pearl Shell Suiten tai Pool Villan varaajille hotelli tarjoaa hieronnan suositussa Coqoon Spassa.

 

Summer Sandbox -tarjous on voimassa 1. heinäkuuta-30. syyskuuta. Huonehinnat lähtevät 5 000 bahtista (noin 130 euroa).

 

Phuketissa on mahdollista olla niin pitkään kuin haluaa, mutta muualle Thaimaahan voi matkustaa vasta 14 vuorokauden jälkeen. Ensimmäiset seitsemän päivää on asuttava samassa SHA Plus -hotellissa.

 

Lue lisää hotellista: www.theslatephuket.com

 

www.theslatephuket.com/offers/summer-sandbox-package.html

 

*Lue lisää Phuket Sandboxista ja SHA-sertifikaatista täällä. The Slate tekee varauksen SHABA-muodossa ja antaa kuitin vaadittujen COVID-19-testien (RT-PCR) ennakkomaksusta.

 

 

 

The Slate, A Phuket Pearl Resort

 

The Slate on yhdistelmä Bill Bensleyn kekseliästä sisustussuunnittelua ja Phuketin tinakaivosperinteisiin viittaavia teollisia elementtejä. Lomakeskuksessa on sviittejä ja huviloita, kuten uima-altaallisia huviloita sekä uima-altaiden ja puutarhojen ympäröimä mykistävä Bensley Suite.

 

The Slatessa on myös oma Coqoon Spa sekä useita baareja ja ravintoloita. Aktiviteettitarjontaa on joogasta thainyrkkeilyyn, mutta yhtä lailla voi ottaa rennosti nauttimalla ympäristöstä ja kauniista Yang Beachistä.

 

www.theslatephuket.com

 

 


Thaimaan Phuket avautui kansainvälisille matkailijoille heinäkuun alussa 2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries