Zsar on koko perheen ajanviettopaikka

Zsar Outlet Village on kylämiljöö, jossa matkailija tuntee olevansa melkein kuin ulkomailla. Alueelta löytyy kattava ravintolatarjonta, suuri parkkipaikka ja ilmainen sähköautojen latauspiste. Lapsille on oma suuri leikkialueensa. Myös koirat ovat tervetulleita Zsariin.


 

Zsar Outlet Village on ensimmäinen aito outlet-kauppakeskus Suomessa – ja täysin uudentyyppinen ostoskohde. Zsar sijaitsee Vaalimaalla, Kymenlaaksossa, vain kivenheiton päässä suurimmasta EU:n ja Venäjän välisestä raja-asemasta ja reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.


Zsarin muoti- ja kauneusalan liikkeet edustavat kansainvälisiä huippumerkkejä kuten esimerkiksi Adidas, Lumene, Hugo Boss, Kappa, Björn Borg, Reima, Skechers, Nanso ja Lindt. Zsarista löytyvät myös kaikki laadukkaimmat kodintarvikkeet. Kaikki tuotteet ovat aina 30–70 prosenttia normaalihintoja halvemmat. 

 

Zsar palvelee koko perhettä

 

Zsar Outlet Village on upea kylämiljöö, joka tuntuu siltä kuin olisi ulkomailla. Alueelta löytyy kattava ravintolatarjonta, suuri parkkipaikka ja ilmainen sähköautojen latauspiste. Lapsille on oma suuri leikkialueensa. Myös koirat ovat tervetulleita Zsariin.

 

Asiakkailta kuultua

 

Lappeenrannasta saapuneet Tarja, Harri ja Emma Liukka ovat Zsarin vakioasiakkaita. Mukana on myös ensikertalainen Anneli Hirvisaari, joka on tyytyväinen kauniiseen ja viihtyisään miljööseen. Liukat asioivat täällä useita kertoja vuodessa ja joka kerta tuumaavat, että pitäisi käydä useamminkin. Nanso, Ecco ja Lumene nousevat Liukkojen suosikkibrändeiksi.

Haminalainen Kallion perhe viettää kesälomapäiväänsä Zsarissa. Outlet-kylä on kaikkien mieleen. Perheen pojatkin viihtyvät. 

– Käymme täällä muutaman kerran vuosittain, usein sesonkiaikaan. Täältä on helppo hakea pojille käyttövaatteita edullisesti. Adidakselta olemme tehneet ehdottomasti eniten löytöjä. Jokainen vierailu on ollut miellyttävä kokemus. 

Asiakaspalvelun korkea taso ja kylän siisteys nousevat perheen kommenteissa erityisesti esille.

 

Teksti: Editor Helsinki 6.7.2021


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries