Suomen parhaat matkakohteet uutuuskirjassa

Komeasti kuvitettu uutuuskirja Parasta Suomessa esittelee kotimaan mielenkiintoisimmat matkakohteet.


 

Suomi on hieno matkailumaa täynnä toinen toistaan kiehtovampia kohteita! Valitut Palat – CIL Suomi Oy:n tuottama uutuusteos Parasta Suomessa esittelee kiinnostavasti satoja upeita matkakohteita eri puolilta maata.

-Ota nyt selvää, missä ovat Suomen 10 kauneinta maisemaa, 10 hienointa kartanoa tai 10 parasta päivän patikkareittiä. Luonnonystävää kiinnostavat varmasti isoimmat vesiputoukset ja hienoimmat näköalapaikat. Kaupunkien urbaanissa sykkeessä vieraileva löytää kirjasta tunnelmallisimmat torit ja kauneimmat puutarhat, ja hienoimmat majakat kutsuvat jokaista nauttimaan merellisestä tunnelmasta. Haluatpa sukeltaa luonnonrauhaan tai tutustua kulttuurikohteisiin, uutuuskirja oppaanasi löydät vain parasta, kertoo Valitut Palat kirjan esittelytekstissä.

Kirjassa on runsas kuvitus, joten se sopii hyvin myös nojatuolimatkailijoille. Mukana kirjassa ovat muun muassa parhaat kansallispuistot, maailmanperintökohteet, linnat, kirkot, kotimuseot, puistot, uimarannat ja paljon muita mielenkiintoisia matkakohteita Suomessa.

Kirjan laajuus 304 sivua.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries