Japani avautuu matkailijoille

Japanin turismiorganisaation JNTOn johtaja Sathoshi Seino toivottaa ulkomaiset matkailijat tervetulleiksi Japaniin.


 

 

Japanin hallitus on päättänyt sallia yksityiset turistimatkat 11. lokakuuta 2022 alkaen. Japanin turismiorganisaatio JNTO odottaa innolla kansainvälisiä matkailijoita pitkästä aikaa Japaniin. Avautuminen tarkoittaa siis, että lukuisat kansainväliset matkustajat saavat nauttia Japanista 2,5 vuoden tauon jälkeen. Matkailijat ympäri maailmaa ovat odottaneet näitä hyviä uutisia. Toivotamme matkailijat lämpimästi tervetulleiksi!



 



JNTO:n toimitusjohtajan Sathoshi Seinon terveiset



 



Japanin hallitus avaa viimein rajat yksityisille turisteille, palauttaa viisumivapauden ja poistaa päivittäisten saapujamäärien rajoitukset. 2,5 vuoden mittaisten pandemiarajoitusten jälkeen otamme yksityiset kansainväliset matkailijat suurella ilolla vastaan.

 

JNTO tarjoaa matkustajille viimeisimmät ja olennaiset tiedot Japaniin matkustamisesta, jotta kansainväliset matkustajat voivat taas nauttia maastamme.





 



Suunnittelemme useita kestävän turismin, seikkailumatkojen ja luksuslomien hankkeita, jotta voimme tarjota matkailijoille entistä enemmän elämyksiä Japanin kulttuuriin, historiaan, luontoon, makumaailmaan liittyen. Japani ei ole kiinnostava maa ainoastaan lomamatkailijoille vaan myös kansainvälisille konferensseille ja insentiivimatkoille. Japani on valmis vastaamaan kasvavaan kysyntään. Samalla maa tarjoaa entistä enemmän kiinnostavia ostosmahdollisuuksia.

 

2,5 viime vuoden aikana Japani on tehnyt kovasti töitä ollakseen valmis, kun matkailijat viimein pääsevät maahan. Koe ja näe uusi Japani. Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisää tietoa täältä:

Japanin hallituksen maahantulosäännöt (Japanin ulkoministeriö)

Maahantulo ja karanteeni (Terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriö)

Japan National Tourism Organization (JNTOn kotisivut)

 

Elämyksiä, joita voit kokea vuodesta 2023 alkaen

 

TOKIO

  • Shimokitazawa - Parhaillaan käynnissä on kolmen juna-aseman ("Senrogai") junaverkon laajentaminen, mikä vahvistaa entisestään alueen asemaa nuorisokulttuurin keskuksena.
  • Ainutlaatuisia yöpymispaikkoja, kuten perinteinen ryokan-majatalo Yuen Bettei Daita, illi Shimokitazawan yksiöt ja Mustard Hotel, jonka kohtuulliset hinnat (tuntimaksut) ovat tehneet Shimokitazawassa majoituksesta aiempaa edullisempaa. Puhumattakaan uusista kaupoista ja ruokaelämyksistä, kuten Bonus Track, Reload, tefu Lounge ja Mikan Shimokita.
  • Okushibu - Yogogia ympäröivä alue sekä Miyashita Park -kattoterassi ovat saaneet lempinimen "Deep Shibuya". Viime aikoina alueen iltakahvilakulttuuri, ainutlaatuinen ruokatarjonta ja kukkakaupat ovat laajentuneet suorastaan räjähdysmäisesti. Vuonna 2023 alueella aukeaa myös uusi Trunk Hotel Yoyogi Park, jossa on katettu infinity-allas ja upea näkymä puistoon.
  • Toranomon-Azabudai - Vuonna 2023 futuristinen design-studio Heatherwick avautuu samannimisellä vauraalla alueella Tokion lounaisosassa. Toranomon-Azabudai -projekti on suunniteltu viheralueiden, uuden temppelin, arkkitehti Sou Fujimoton suunnittelemien liiketilojen, Japanin uusimman pilvenpiirtäjän ja kahden Aman-kiinteistön ympärille. Vuodesta 2023 alkaen paikasta tulee myös TeamLab-näyttelyiden pysyvä osoite Tokiossa.

 

KAUPUNKEJA

  • Sapporo - Kolmen vuoden tauon jälkeen kaupungissa järjestetään lumifestivaali. Festivaaleja vietetään juuri kun Susukinon yöelämäaluetta laajennettu, seikkailunhaluisille matkailijoille suunnattu OMO3-hotelli on avattu (2022), viihdettä tarjoava Tokyu-kompleksi aloittaa toimintansa (2023), ja uusi hotelli avaa ovensa ikoniseen Susukinon risteykseen. Lisäksi kaupungissa ihaillaan huippuluokan Onsen Ryokan Yuen Sapporo -luksushotellia (2020) ja odotetaan Adventure Travel World Summit -tapahtumaa syksyllä 2023.
  • Yokohama - Vuonna 2023 tapahtumakalenteriin palaa kulttuurifestivaali Yokohama Biennale - samalla kun Yokohama Museum of Art avaa ovensa remontin jälkeen. Lisäksi verrattain tuntematon Koganecho-alue on kehittynyt huomattavasti paikallisten toimijoiden ansiosta. Alueella on niin kutsuttu Artist in residence -projekti, gallerioita, taideopetusta, kirjakauppa ja uusia katutaideinstallaatioita. Vuonna 2023 Yokohamassa avataan myös kaupungin ensimmäinen Hilton-hotelli veden äärelle. Rakennuksen musiikkiterassin yhteyteen valmistuu myös yksi maailman suurimmista live-areenoista, K-Arena,
  • Nagoya - Ensi vuonna avautuu myös Nagoyan uuden vetonaulan, Studio Ghibli Parkin, kaksi jäljellä olevaa aluetta. Tunnelmalliselle Sakae/Shin-Sakae -viihdealueelle puolestaan avautuu luksushotelli TIAD. Jo vuonna 2020 Nagoyan TV-tornin ylimpiin kerroksiin avattiin deco-hotelli The Tower Hotel Nagoya, jonka jokaista huonetta koristavat tornin suuret palkit.

 

HOTELLEITA

  • Not A Hotel Ishigaki - Vuonna 2023 päivänvalonsa saa myös arkkitehti Sou Fujimoton luksushuviloiden keskittymä merinäköalalla Ishigakin saarelle. Ainutlaatuisissa rakennuksissa on ruohokatto sekä futuristinen muotoilu, joka muistuttaa Fujimoton edellistä projektia, Gunmassa sijaitsevaa Shiroiya-hotellia.
  • The Mana Village - Sarja huviloita, jotka avautuvat vaiheittain Kochin prefektuuriin kuuluvalla Shikokun saarella aidon maalaismaisella etelärannikolla. Vuodesta 2022 lähtien alueella on kunnostettu hotellialue, paikallistori, merialue ja ylellinen kalaravintola infinity-altaiden ympäröimällä laiturilla. Vuodesta 2023 alkaen maatilamatkailulle omistetaan erityinen maatalousalue, ja vuonna 2024 alueelle vihitään yksityishuviloita. Hotellin kerroksissa on useita luksushuoneita, ainutlaatuinen viskibaari sekä kirjasto, jossa on Nintendo Super Mario -teoksia historian alusta alkaen aina tähän päivään asti.
  • Zenbo Seinei - Palkitun arkkitehdin Shigeru Banin suunnittelema meditaatiokeskus sijaitsee Hyogon prefektuurissa Kioton ja Osakan lähellä. Paikka on kuin pitkä puuterassi, jossa on useita tasoja, ulkoalue meditointia varten ja huoneita tatamimatolla yöpyville vieraille. Keskuksessa on myös upotushuoneita ja ravintola, jossa tarjoillaan tuoreita sesonkiruokia.

 

KULTTUURIA

  • Huhtikuussa 2023 elokuvateattereihin tulee tähtielokuva Super Mario samalla kun suosittua Ghost of Tsushima -videopeliä filmatisoidaan.

Teksti: JNTO, related.dk 28.9.2022


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries