MSC Cruises risteilee Kanariansaarilla talvella 2024/25

Laivaan noustaan Gran Canarialta tai Teneriffalta. Vieraat voivat MSC Operan seitsemän yön risteilyllä rantautua viidelle Kanariansaarelle ja Madeiran Funchaliin.


 

MSC Cruises avaa talvella 2024/25 täysin uuden risteilyreitin suomalaisten suosikkikohteessa Kanariansaarilla. Laivaan noustaan Gran Canarialta tai Teneriffalta. Vieraat voivat MSC Operan seitsemän yön risteilyllä rantautua viidelle Kanariansaarelle ja Madeiran Funchaliin. Satamassaoloaika on jopa 16 tuntia: aikaa nauttia kunkin kohteen tarjonnasta on runsaasti.

 

- Olemme erittäin iloisia ja innoissamme tulevasta kaudesta. Mahdollisuus risteillä Kanariansaarilla on pohjoismaalaisten pitkäaikainen toive. Nyt tämä on vihdoin todellisuutta vuosien odotuksen jälkeen, iloitsee MSC Cruisesin Pohjoismaiden johtaja Claes Tamm.

Kanariansaaret on yksi Suomen suosituimmista lomakohteista. Nyt MSC Cruises tarjoaa vihdoin mahdollisuuden kokea saaret myös meren puolelta. Ensimmäinen matka tehdään marraskuussa 2024, jolloin MSC Opera -alukselle voi nousta Gran Canarialta tai Teneriffalta. Risteilykausi ulottuu marraskuusta 2024 maaliskuulle 2025 ja kestää siis 20 viikkoa.            

- Uskomme, että miellyttävä matkustustapa houkuttelee uusia asiakkaita. Pelkästään viime vuonna Pohjoismaista matkusti Kanariansaarille noin 1,3 miljoonaa henkeä, Suomesta noin 200 000. Potentiaalia siis varmasti riittää, Claes Tamm tiivistää.

Koska matkustajilla on mahdollisuus viipyä satamassa jopa 16 tuntia, heille jää runsaasti aikaa nauttia eri saarten tarjonnasta. Risteilyn kohokohtiin kuuluvat vierailut Las Palmasin, Puerto del Rosarion, Funchalin, Arrecifen ja Santa Cruz de la Palman pääkaupunkeihin.

 

MSC Opera pähkinänkuoressa

  • Laivalla on useita gourmet-ravintoloita, kasino, rentoutumiskeskus ja allasalue.
  • Nuoremmille on tarjolla ulkovesipuisto, ja perheen teini-ikäiset voivat paneutua vaikkapa VR:n jännittävään maailmaan.
  • Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisina lomansa aikana, on tarjolla esimerkiksi kuntosali ja juoksurata.

MSC Cruises -yhtiön pääkonttori sijaitsee Genevessä, Sveitsissä. Se on maailman kolmanneksi suurin risteilyvarustamo, joka on markkinajohtaja Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä ja Etelä-Afrikassa; lisäksi se toimii vahvasti yhä kasvavassa määrin Pohjois-Amerikan ja Kaukoidän markkinoilla. MSC Cruises -varustamon laivastossa on 22 modernia alusta, ja markkinoille tuodaan kolme uutta vuosina 2025, 2026 ja 2027. Yhtiö liikennöi yli 100 maassa toivottaen vuosittain tervetulleeksi yli 180 eri kansallisuutta. MSC Cruises on sitoutunut kasvihuonekaasupäästöjen nollatavoitteeseen vuoteen 2050 mennessä. 

 

www.msccruises.fi

 

Lähde: MSC Cruises 23.2.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries