Tallinnan Peppersack tarjoaa herkullisia grilliruokia

Peppersack sijaitsee vanhassa rakennuksessa Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä.


 

Ravintola Peppersack sijaitsee vanhassa rakennuksessa Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä, tarjoten herkullisia grilliruokia.

 

Millainen ravintola on?

Peppersackin ovet avautuvat vieraille jo aikaisin aamulla, jolloin tarjolla on uunissa leivottuja leivonnaisia ja herkullista aamiaista Peppersack Caféssa. Lounaasta eteenpäin tarjolla on perinteistä ja suomalaiseen makuun rehellistä ruokaa.

Ravintola Peppersack sijaitsee vanhassa rakennuksessa Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä, Raatihuoneentorin läheisyydessä. Rakennuksella on mielenkiintoinen historia, sillä vanhin säilynyt kirjoitus kahdesta kiinteistön rakennuksesta on vuodelta 1370. Vasemmalla oleva kivitalo (stenhus) kuului kauppias Tidemanus Crowelille. Puutalo oikealla, jonka Tidemanus Crowel myi kaupunginvaltuutetulle Johan Duderstadtille, on asiakirjoissa toistuvasti kutsuttu hedelmätarhaksi. Haluatko tietää enemmän historiasta? Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan!

 

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Suosituksemme listalta on rapea porsaanpotka, hapankaalia ja uunissa paistettuja perunoita sinappikastikkeella. Lihaa kypsennetään kahdeksan tuntia uunissa matalalla lämpötilalla, jolloin siitä tulee rapeaa ulkopuolelta ja pehmeää sisältä.

 

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiö- ja juomafilosofia?

Kokkimme Albert Korthagin on työskennellyt ravintolassa lähes kolme vuotta. Koko keittiötiimi tekee töitä sen eteen, että voimme yllättää asiakkaat aina positiivisesti. Keittiöfilosofiamme on valmistaa herkullisia annoksia tuoreista raaka-aineista.

Viinit valkoidaan tarkoin ja tarjoilijat osaavat aina suositella eri viinejä jokaiseen annokseen. Viinivalikoimamme on laaja ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Peppersackissa kannattaa maistaa myös talon olutta, joka on valmistettu historiallisten reseptien mukaan. 

 

Mikä on keittiömestarinne motto?

Peppersackissa emme koskaan tingi laadusta!

 

Rakennuksella on mielenkiintoinen historia, sillä vanhin säilynyt kirjoitus kahdesta kiinteistön rakennuksesta on vuodelta 1370.


Suosituksemme listalta on rapea porsaanpotka, hapankaalia ja uunissa paistettuja perunoita sinappikastikkeella.




 

. . .

www.peppersack.ee

 

Vana turg 6, 10140 Tallinna, Viro

Lähde: Toptaste Oy 7.2.2024

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries