Kalastajatorppa, joululounas
Keittiöpäällikkö
Reijo Junkkari tarjoaa vieraille härkää ja karitsaa. Junkkari on työskennellyt
Kalastajatorpalla vuodesta 1978, joten hän tietää, miten hyvät jouluruuat
valmistetaan.
Perinteikäs Kalastajatorppa Helsingissä antoi esimakua
Pyöreän Salin joulupöydästään, joka starttaa varsinaisesti 10. joulukuuta.
Samalla ravintola esitteli talon uuden Gosa-glögin, jonka valmistaa Lignell& Piispanen. Keskeinen ainesosa glögissä on puolukka.
Joululounaalla on perinteisempien jouluruokien lisäksi
tarjolla kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja, joissa on käytetty muun muassa
myskikurpitsaa, punajuurta, kaalia ja luumuja.
Kalastajatorpan
Pyöreän Salin joululounas on tarjolla arkisin
10.–14.12. klo 11.30-15.00 sekä 17.-21.12. klo 11.30- 17.00.
Joululounaan hinta on arkisin 68 euroa/henkilö. Hinta sisältää eteispalvelun.
Joululounas tarjotaan myös lauantaina 15.12. klo 11.30-17.00.
Pienimpiä asiakkaita varten on piparkakkupaja.
Joululounaan hinta lauantaina 58 euroa/aikuiset, lapset 4-12 v. 29 euroa ja lapset alle 4 v. maksutta. Hinta sisältää eteispalvelun.
Kalastajatorppa elvyttää tänä vuonna revyyperinnettään. Se
tunnettu revyypaikka menneinä vuosikymmeninä.
Tänä
vuonna pikkujoulukauden yhdistelmä on Kalastajatorpan keittiön herkut ja UIT:n
iloinen revyy – Porot sieraimissa - perjantaina 23.12. Show & Dinner -illan
päätteeksi esiintyy Jean S.
Pikkujoulurevyyn
voi tilata myös omiin pikkujouluihin Kalastajatorpalla.
Joulubuffet Ravintola BROssa Hilton Helsinki Strandissa
on sekoitus perinteisiä suomalaisia jouluruokia yhdistettynä Välimeren ja
Pohjois-Afrikan mausteisiin makuihin.
Joululounas on tarjolla maanantaista perjantaihin 12. – 20.12.2018 klo 11.30 – 13.00. Hinta on 59 euroa/hlö.
Gosa on
Scandic Hotels Oy:n oma, Lignell & Piispasen kanssa yhteistyössä
valmistettu joulunajan juhlajuoma.
Nimensä
Gosa sai kilpailussa, jossa Scandic Hotelsin henkilökunta ideoi juomalle makua,
nimeä ja etikettiä.
Glögi sai makunsa mehevistä kotimaisista puolukoista ja perinteisen jouluisista mausteista, kuten inkivääristä, neilikasta ja kanelista. Juoma on 15-prosenttinen väkevä viini, johon puolukat ja mausteet on yhdistetty espanjalaiseen Tempranillo-viiniin.
Ruotsinkielinen
sana Gosa tarkoittaa asettautumista mukavasti.
Uutuusglögiä
on tarjolla Scandic Hotels Oy:n operoimissa hotelleissa lokakuusta 2018 alkaen. Scandic hotellit, Hilton Helsinki hotellit,
Holiday Inn hotellit, Hotel Indigo, Hotel Crowne Plaza Hesperia.
Kirjoittaja
vieraili Hilton Helsinki Kalastajatorpan joululounaalla 2.10.2018.
|
Kommentit
Lähetä kommentti