Kalastajatorppa, joululounas

Keittiöpäällikkö Reijo Junkkari tarjoaa vieraille härkää ja karitsaa. Junkkari on työskennellyt Kalastajatorpalla vuodesta 1978, joten hän tietää, miten hyvät jouluruuat valmistetaan.

Perinteikäs Kalastajatorppa Helsingissä antoi esimakua Pyöreän Salin joulupöydästään, joka starttaa varsinaisesti 10. joulukuuta. Samalla ravintola esitteli talon uuden Gosa-glögin, jonka valmistaa Lignell& Piispanen. Keskeinen ainesosa glögissä on puolukka.

Joululounaalla on perinteisempien jouluruokien lisäksi tarjolla kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja, joissa on käytetty muun muassa myskikurpitsaa, punajuurta, kaalia ja luumuja.

Kalastajatorpan Pyöreän Salin joululounas on tarjolla arkisin 10.–14.12. klo 11.30-15.00 sekä 17.-21.12. klo 11.30- 17.00.

Joululounaan hinta on arkisin 68 euroa/henkilö. Hinta sisältää eteispalvelun. 
Joululounas tarjotaan myös lauantaina 15.12. klo 11.30-17.00. Pienimpiä asiakkaita varten on piparkakkupaja.

Joululounaan hinta lauantaina 58 euroa/aikuiset, lapset 4-12 v. 29 euroa ja lapset alle 4 v. maksutta. Hinta sisältää eteispalvelun.

Kalastajatorppa elvyttää tänä vuonna revyyperinnettään. Se tunnettu revyypaikka menneinä vuosikymmeninä.

Tänä vuonna pikkujoulukauden yhdistelmä on Kalastajatorpan keittiön herkut ja UIT:n iloinen revyy – Porot sieraimissa - perjantaina 23.12. Show & Dinner -illan päätteeksi esiintyy Jean S.

Pikkujoulurevyyn voi tilata myös omiin pikkujouluihin Kalastajatorpalla.
Joulubuffet Ravintola BROssa Hilton Helsinki Strandissa on sekoitus perinteisiä suomalaisia jouluruokia yhdistettynä Välimeren ja Pohjois-Afrikan mausteisiin makuihin.

Joululounas on tarjolla maanantaista perjantaihin
12. – 20.12.2018 klo 11.30 – 13.00. Hinta on 59 euroa/hlö.
Gosa on Scandic Hotels Oy:n oma, Lignell & Piispasen kanssa yhteistyössä valmistettu joulunajan juhlajuoma.

Nimensä Gosa sai kilpailussa, jossa Scandic Hotelsin henkilökunta ideoi juomalle makua, nimeä ja etikettiä. 

Glögi sai makunsa mehevistä kotimaisista puolukoista ja perinteisen jouluisista mausteista,
kuten inkivääristä, neilikasta ja kanelista. Juoma on 15-prosenttinen väkevä viini, johon puolukat ja mausteet on yhdistetty
espanjalaiseen Tempranillo-viiniin. 

Ruotsinkielinen sana Gosa tarkoittaa asettautumista mukavasti.
Uutuusglögiä on tarjolla Scandic Hotels Oy:n operoimissa hotelleissa lokakuusta 2018 alkaen. Scandic hotellit, Hilton Helsinki hotellit, Holiday Inn hotellit, Hotel Indigo, Hotel Crowne Plaza Hesperia.
Kirjoittaja vieraili Hilton Helsinki Kalastajatorpan joululounaalla 2.10.2018.














Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries