Viking Line: oma samppanja

Uutta samppanjaa on myynnissä Viking Linen laivoilla lokakuusta 2018 lähtien.



Viking Line tuo myyntiin oman samppanjan, jonka on kehittänyt samppanja-asiantuntija Essi Avellan ja jonka tuottaa yli 200-vuotias samppanjatalo Piper-Heidsieck.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Piper-Heidsieck tuottaa asiakkaalle räätälöityä erikoissamppanjaa vähittäismyyntiin.

Essentiel by Essi for Viking Line –samppanjaa on tuotettu yksi ainoa erä, ja sitä on myynnissä vain Punaisilla laivoilla lokakuusta 2018 lähtien.

Piper-Heidsieck on viime vuosikymmenien palkituin sampanjatalo, jonka juuret ulottuvat yli 200 vuoden päähän.

Viking Line esitteli uuden samppanjan ja sille kehitetyn menun 8. lokakuuta M/S Gabriellalla Helsingissä.

Samppanjamenu on saatavissa 20. lokakuuta alkaen reiteillä Turku-Tukholma ja Helsinki-Tukholma.

Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander esitteli yhtiön uutta samppanjaa lehdistötilaisuudessa M/S Gabriellalla 8. lokakuuta.


Viking Line kehitti uudelle samppanjalle oman menun, joka on saatavissa reiteillä Turku-Tukholma ja Helsinki-Tukholma 20. lokakuuta alkaen.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries