Tjäreborg: Albania uutuus 2019



Albaniasta löytyy vielä lähes koskemattomia rantoja, koska matkailu alueella on vielä nuorta. Kuva: Albania.al.




Albania on Tjäreborgin uutuuskohde kesällä 2019. Yhtiö kertoi asiasta tiedotteessaan torstaina 4. lokakuuta.

-Maukas ruoka, kiinnostava historia, kaunis luonto sekä ihanat rannat ja Joonianmeren kirkas vesi tekevät Albaniasta mainion lomakohteen. Tjäreborg järjestää tulevana kesänä matkoja Sarandaan, maan suurimpaan lomakohteeseen, yhtiö sanoo.

Tjäreborg järjestää matkoja Sarandan alueelle, ja majoituksen voi valita kuudesta eri hotellista. Kaikki hotellit sijaitsevat hyvällä paikalla, osa lähellä rantoja ja Sarandan pitkää rantakatua.

-Albania on kehittynyt paljon viime vuosina.  Vain muutamia vuosia sitten Albanian-matkailu oli pienimuotoisempaa, mutta nyt sekä hotellit, ruoka että palvelut ovat kehittyneet paljon. Maan hintataso on kuitenkin alhainen, ja esimerkiksi herkullinen kala- ja äyriäispäivällinen paikallisine juomineen maksaa noin kaksikymmentä euroa, kertoo Tjäreborgin viestintäpäällikkö Aura Soininen tiedotteessa.

Saranda

Sarandan kaupunki sijaitsee Albanian etelärannikolla, Korfun saarta vastapäätä. Kaupunki ulottuu lahden ja siten pitkän rantaviivan yli. Toisella puolella Sarandaa sijaitsevat rannat, ja toisella puolella ravintolat sekä yöelämä.

Rantakadulla voi tavata ihmisiä, lenkkeillä, seurata elämänmenoa sekä nauttia vaikkapa herkullisen lounaan tai virkistävän juoman. Saranda tarjoaa jokaiselle jotakin, ja maan sijainti Kreikan ja Italian välissä on erinomainen.

Ruokatarjonnan helmiä ovat tuore kala, äyriäiset sekä muut merenelävät sekä kreikkalainen salaatti. Hintataso on edullinen. Myös retkiä löytyy moneen makuun, halusitpa sitten uimaan Ksamiliin, historiateemaiselle kävelykierrokselle Butrintiin tai retkelle Blue Eyen upeille lähteille.

Hotellit

Tjäreborgin valikoimaan kuuluu kuusi hotellia Sarandassa, aina yksinkertaisemmista majoituksista korkeatasoisiin hotelleihin. Hotellitarjontaan sisältyvät esimerkiksi viihtyisä perheomisteinen hotelli kuten Harmony sekä ripauksen luksusta tarjoava, rannalla sijaitseva Andon Lapa ihanine allasalueineen.

Tjäreborgin Albanian-matkat toteutetaan lomalennoin Korfulle joka sunnuntai 12.5.-29.9.2019. Matkaan kuuluu puolen tunnin lauttakuljetus Korfulta Sarandaan.
Hintaesimerkki: Saranda 8vrk, lähtö Helsingistä 26.5., paluu 2.6. Sis. lennot, kuljetuksen vesiteitse Korfulta Sarandaan ja majoittumisen Andon Lapa -hotellissa ****+, 2hh, 1 290 euroa (2 aikuista).





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries