Tallink: Enemmän kesäkohteita 2019

Tallink aikoo toteuttaa useita erikoisristeilyjä Silja Europalla kesällä 2019. Kuva: Marko Stampehl.


Tallink laajentaa kohdetarjontaansa kesällä 2019. Risteilylaiva Silja Europa tekee yhteensä seitsemän erikoisristeilyä; neljä Visbyhyn, kaksi Riikaan ja yksi risteily uuteen kohteeseen Maarianhaminaan. Tallink kertoi asiasta tiedotteessaan.

Kaikki erikoisristeilyt toteutetaan ”päivä kohteessa” –periaatteella, siten että matkustajat viettävät laivalla kaksi yötä ja perillä kohteessa yhden kokonaisen päivän.

Tallinkin mukaan risteilyjen lähtö- ja saapumisajat on mietitty mahdollisimman sujuviksi ja mukaviksi matkustajille. Samalla erikoisristeilyjen sesonkiaika laajenee, kun ensimmäinen Riian risteily tehdään keväiseen Latviaan jo vappuaattona 30.4.2019. Toinen Riian risteily toteutetaan maanantaina 12.8.2019. Visbyhyn risteillään sunnuntaisin 14.7., 21.7., 28.7. ja 4.8.

Maarianhaminan erikoisristeily toteutetaan maanantaina 8.7.2019.
-Aikataulu mahdollistaa matkustajille miellyttävän risteilyn Helsingistä Tallinnan kautta Maarianhaminaan. Myös virolaisilla matkustajilla on mahdollisuus lähteä tälle risteilylle Tallinnasta. Paluumatkalla Suomesta lähteneet risteilijät voivat viettää aamupäivän Tallinnassa, Tallink sanoo.

Laiva lähtee risteilylle Helsingistä illalla klo 17.00 ja pysähtyy Tallinnassa klo 20-20.30. Perillä Ahvenanmaalla vietetään tiistaipäivä 9.7. klo 9.30-20 välisenä aikana. Tallinnassa on mahdollisuus viettää keskiviikkoaamupäivä 10.7. klo 8.30-12.30 ja Helsingissä ollaan takaisin samana iltapäivänä klo 16.00.

- Tulevan kesän kohdevalikoimaa päätettiin laajentaa, koska kesän 2018 erikoisristeilyt Visbyhyn ja Riikaan olivat erittäin onnistuneita ja suosittuja. Olemme iloisia siitä, että saamme ensi kesänä uuden kohteen erikoisristeilyjen valikoimaamme, kun Europa tekee yhden ns. ”päivä Maarianhaminassa –risteilyn” Helsingistä. On hienoa, että Europalla tehdään ensimmäistä kertaa tällainen risteily kotimaan kohteeseen, kertoo Tallink Silja Oy:n Head of Product Management Jani Mäkelä tiedotteessa.  

Matkojen myynti alkaa tammikuussa 2019. Tallink Silja valmistelee syksyn aikana kesän risteilyjen retki- ja ohjelmasisältöä. Europa liikennöi normaalisti Helsinki-Tallinna –reitillä, tehden 22 H -risteilyä. Tallinkin mukaan Europa soveltuu hyvin erikoisristeilyjen tarpeisiin. Laiva on Itämeren suurin matkustaja-autolautta, siihen mahtuu yli 3000 matkustajaa. Europalle tehtiin mittavat uudistukset vuoden 2016 lopussa.


Tallink kertoi erikoisristeilyjensä laajentamisesta tiedotteessa 24. lokakuuta 2018.

Tallink ehosti Silja Europaa vuonna 2016. Siinä yhteydessä uudistettiin muun muassa laivan ravintoloita.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries