Meksiko, Vallarta ja Nayarit

Tyynenmeren rannalla sijaitseva Puerto Vallarta on onnistunut säilyttämään alkuperäisen meksikolaisen omaleimaisuutensa. Kuva: Puerto Vallarta Tourism.


Meksikon hienot rantalomakohteet Puerto Vallarta ja Riviera Nayarit haluavat houkutella entistä enemmän suomalaisia matkailijoita.

Aurinkoa, merta, hienoja hiekkarantoja, herkullista ruokakulttuuria ja värikästä historiaa ja kulttuuria. Muun muassa tällaisilla argumenteilla Vallarta ja Nayarit houkuttelevat matkailijoita.

Puerto Vallarta on rauhallinen satamakaupunki, joka on onnistunut säilyttämään värikkäitä meksikolaisia perinteitä. Lisäksi Vallarta tunnetaan hienoista pitkistä hiekkarannoistaan. Paikkaa pidetään sopivana paitsi tavalliselle lomanviettäjälle myös muun muassa golfaajille, purjehtijoille, sukeltajille ja luonnonystäville, koska alueella on meren lisäksi tiheää viidakkoa ja vuoristoa. Vallarta sijaitsee Tyynenmeren rannalla, jossa matkailija voi nähdä myös valaita.

Riviera Nayarit on niin ikään monipuolinen matkakohde, joka sijoittuu Tyynenmeren ja Sierra Madre –vuoriston väliselle alueelle. Alueen ilmasto on miellyttävän trooppinen, noin 25-asteinen, ympäri vuoden. Riviera Nayarit sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä kahdesta kansainvälisestä lentokentästä, Puerto Vallartan ja Tepicin lentokentistä.

Suomesta matkoja Puerto Vallartaan ja Riviera Nayaritiin järjestää Aurinkomatkat. Matkoja järjestetään Finnairin suorilla lennoilla joulukuusta maaliskuulle. Suora lento Helsinki-Vantaalta Puerto Vallartaan kestää noin 12,5 tuntia.

Puerto Vallartan ja Riviera Nayaritin matkailutoimistojen edustajat esittelivät kohteita Helsingissä 25. toukokuuta 2018.

Riviera Nayaritin vahvuuksia ovat Puerto Vallartan tapaan tasainen miellyttävä lämpötila, värikäs luonto, monipuolinen ruokakulttuuri ja hienot rannat, joita hivelevät Tyynenmeren aallot. Kuvat: Riviera Nayarit Tourism.








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries