Viking Line kattoi joulupöydän

Viking Linen joulupöydästä löytyvät joulun tutut maut silleistä laatikoihin ja kinkkuun, mutta lisäksi tarjolla on joulun makumaailmaan sopivia kasvisruokia sekä vegaanisia vaihtoehtoja.



Viking Line tarjoaa joulupöydässään tänä vuonna perinteisten herkkujen lisäksi runsaasti kasvisvaihtoehtoja. Joulupöydät ovat katettuna punaisilla laivoilla 16.11.-26.12.2018.

Joulupöydän on suunnitellut ja toteuttanut Ruotsin kokkimaajoukkue yhdessä Viking Linen keittiömestareiden kanssa. Ensi kertaa tarjolla on myös oma joulupöytä lapsille.
Viking Linen mukaan laadukas ruoka ja makuelämykset ovat yhä tärkeämmässä roolissa risteilymatkojen valinnassa – erityisesti joulun aikaan. 

-       Tänä vuonna olemme satsanneet erityisen paljon entistä kevyempiin ja raikkaampiin pohjoismaisiin makuihin. Pöydästä löytyvät toki kaikki joulun tutut maut silleistä laatikoihin ja kinkkuun, mutta lisäksi tarjolla on joulun makumaailmaan sopivia kasvisruokia sekä vegaanisia vaihtoehtoja, kertoo Viking Linen ravintolapäällikkö Janne Lindholm yhtiön tiedotteessa.

Punaisten Laivojen joulupöydässä on perinneherkkujen lisäksi tarjolla esimerkiksi vegaanista “silliä”, paahdettua juuriselleriä, sieni-juuresgratiinia, pitkäpippuri-appelsiinikeitettyä porkkanaa ja vegaanisia jälkiruokia. Menun on luonut Ruotsin kokkimaajoukkue yhdessä Viking Linen omien keittiömestareiden kanssa.

Herkulliset joulupöydät ovat katettuna 16.11. alkaen aina tapaninpäivään saakka kaikilla Viking Linen risteilyaluksilla (M/S Cinderellalla 20.11. alkaen).
Viking Line kertoi asiasta tiedotteessaan 31. lokakuuta 2018.

Silli on perinteinen pohjoismainen jouluherkku.

Lapsia varten on suunniteltu ikioma joulukattaus.
Joulupöydät ovat katettuna 16.11. alkaen aina tapaninpäivään  saakka kaikilla Viking Linen risteilyaluksilla (M/S Cinderellalla 20.11. alkaen). Kuvassa M/S Mariella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries