Kalastajatorppa tarjoaa digiavaimen

Hotelli Hilton Helsinki Kalastajatorppa ottaa käyttöön digitaalisen avainpalvelun ensimmäisenä hotellina Suomessa.


Hotelli Hilton Helsinki Kalastajatorppa ottaa käyttöön digitaalisen avainpalvelun ensimmäisenä hotellina Suomessa. Yhtiö kertoi asiasta tiedotteessaan 15. marraskuuta.
Hilton Honors -kanta-asiakasohjelman jäsen voi halutessaan valita nopean, omalla mobiililaitteella toimivan digitaalisen sisäänkirjautumisen ja huoneavaimen perinteisen vaihtoehdon sijaan. 

Digital Key -palvelu mahdollistaa Hilton Honors -jäsenille helpon tavan hallita hotellivierailuaan esimerkiksi kirjautumalla huoneeseen mobiililaitteella perinteisen vastaanoton sijaan.

-Digitaalinen sisäänkirjautuminen säästää kanta-asiakkaidemme aikaa ja antaa henkilökunnallemme enemmän resursseja keskittyä vieraidemme yksilöllisempiin tarpeisiin ja toiveisiin, sanoo operatiivinen johtaja Juha Martikainen Hilton Helsinki Kalastajatorpalta.

-Digitaalinen avain on ollut jo käytössä Hilton hotelleissa Pohjois-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa ja se on otettu vastaan suurella kiinnostuksella kanta-asiakkaidemme keskuudessa, Martikainen jatkaa.

Digitaalisella avaimella nopea pääsy huoneeseen

Digitaalisen avaimen saa käyttöön, kun Hilton Honors -jäsen lataa Hilton Honors App -sovelluksen ja tekee huonevarauksen suoraan ketjun varausjärjestelmän kautta. Sisäänkirjautumisen voi tehdä mobiililaitteella saapumista edeltävänä päivänä. Vieras voi valita ennakkoon toivomansa huoneen hotellin huonekartasta. Saapumispäivänä sovellus lähettää ilmoituksen, kun valittu huone on valmiina. Samalla digitaalinen avain aktivoituu ja vieras voi siirtyä suoraan huoneeseensa.

Digitaalinen avain toimii Bluetooth-tekniikalla. Yksi vieras huoneesta voi käyttää digitaalista avainta, muille tehdään vastaanotossa perinteinen avainkortti.
Hilton Digital Key on käynyt läpi useita turvallisuustestauksia ja varotoimenpiteitä ennen käyttöön ottoa. Digitaalinen avain ja muovinen avainkortti tarjoavat saman turvallisuustason.

Hilton Honors -kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille vieraille ja ohjelmaan voi liittyä osoitteessa HiltonHonors.com.  Kun liittyy kanta-asiakasohjelmaan ja varaa hotellihuoneen Hilton-varauskanavan kautta, saa edullisemman hinnan, maksuttoman nettiyhteyden sekä mahdollisuuden ansaita pisteitä ja palkintomajoituksia.
Hilton Digital Key
  • Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen avaimen ensimmäisenä Suomessa 238 huoneeseensa.
  • Hilton Helsinki Kalastajatorpan Hilton Honors -vieraat ovat voineet käyttää mobiililaitettaan myös huoneen avaimena syksystä 2018 alkaen.
  • Hilton toimii digitaalisuuden edelläkävijänä hotellialalla.
  • Digital Key on ollut tarjolla Yhdysvalloissa toukokuusta 2015 alkaen ja Isossa-Britanniassa maaliskuusta 2017. Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja huoneavain on käytössä lähes 4 000 Hilton-ketjun hotelleissa ja yli 600 000 hotellihuoneessa. Yli 90 prosenttia käyttäjistä on ollut tyytyväisiä kokemukseen.
  • Mobiililaitteessa toimiva Hilton Honors App -sovellus toimii huoneen varaamiseen, sisäänkirjautumiseen, huoneen valintaan, avaimena hissiin sekä huoneen ja palvelutilojen oviin. Jatkossa sovellus toimii myös monipuolisena digitaalisena hallintalaitteena huonetoimintojen käytössä.
  • Hilton Honors -jäseniä on maailmalla jo lähes 100 miljoonaa.
  •  
Kuva: Hilton Kalastajatorppa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries