Hokkaidossa hurmaa luonto ja kulttuuri

Hokkaidon saaren itäosassa sijaitsevan Teshikagan kaupungin matkailuvirasto on perustanut uuden sivuston, jossa annetaan ideoita ja vinkkejä erilaisiin elämyksiin, aktiviteetteihin, hotelleihin ja ruokapaikkoihin kaupungissa ja sen lähiseudulla.


 

Jos matkasuunnitelmissa siintää Japanin Hokkaido, nyt voit saada entistä helpommin inspiraatiota ja tietoa matkaasi varten. Saaren itäosassa sijaitsevan Teshikagan kaupungin matkailuvirasto on perustanut uuden sivuston, jossa annetaan ideoita ja vinkkejä erilaisiin elämyksiin, aktiviteetteihin, hotelleihin ja ruokapaikkoihin kaupungissa ja sen lähiseudulla. Tyypillisesti alueelle houkuttelevat erityisesti upea luonto ja eri aktiviteetit.

 

Nettisivuilla kerrotaan muun muassa, miten pääsee tutustumaan alueen järviin, metsiin, tulivuoriin ja kansallispuistoihin. Lisäksi sivustolla kerrotaan opastetuista kierroksista, joissa pääsee tutustumaan alueen ruokakulttuuriin, sekä museosta, joka on omistettu edelleen Hokkaidolla elävälle Ainut-alkuperäiskansalle. Kannattaa myös tutustua yksityiskohtaisiin reittiehdotuksiin. www.visit-teshikaga.com

Lähde: related.dk

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries