TUIn kautta voi nyt varata myös pelkän hotellin

TUIn mukaan pakettimatkojen osuus Pohjoismaiden matkailumarkkinoista on 20 prosenttia ja loput 80 prosenttia on muita matkailualan palveluita. TUI haluaa tarjota asiakkailleen kaikkia näitä palveluita ja uusi hotellivarausjärjestelmä on osa tätä suunnitelmaa. Kuva New Yorkin Manhattanilta.


 

TUI on lanseerannut uuden hotellivarausjärjestelmän, jonka kautta suomalaiset matkailijat pääsevät varaamaan tuhansia hotelleja ympäri maailman. Lanseerauksen myötä TUI ottaa seuraavan askeleen laajentaessaan valikoimaansa perinteisten lomapakettien rinnalla.

Sana ”charter” ja TUI liittyvät vahvasti toisiinsa ja niin tulee olemaan myös jatkossa. TUIn mukaan pakettimatkojen osuus Pohjoismaiden matkailumarkkinoista on 20 prosenttia ja loput 80 prosenttia on muita matkailualan palveluita. TUI haluaa tarjota asiakkailleen kaikkia näitä palveluita ja uusi hotellivarausjärjestelmä on osa tätä suunnitelmaa.

– Matkapaketit ovat edelleen meidän tärkein tuote ja kehitämme jatkuvasti konseptejamme erityisesti lapsiperheille ja pariskunnille. Haluamme kuitenkin tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden varata heidän viikon kesä- ja talviloman lisäksi myös esimerkiksi pidennetyn viikonlopun Pariisissa, neljän päivän matkan New Yorkiin tai vaikkapa hiihtoloman Alpeille, sanoo Tommy Serban, Commercial Director, TUI Nordic tiedotteessa 17.2.2023.

TUIn uusi hotellivarausjärjestelmä lanseerattiin Ruotsissa joulukuussa 2022 ja nyt se otettiin käyttöön myös Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Sivustolla asiakkaat voivat varata pelkän majoituksen ja halutessaan lisätä varaukseensa myös muita palveluita.

– Asiakkaiden on mahdollista varata kauttamme vaikka vain yhden yön majoitus, mutta tavoitteena on, että he kääntyvät puoleemme myös esimerkiksi sopivien lentojen löytämisessä, autonvuokrauksessa tai vaikkapa retken varaamisessa, Serban jatkaa.

Tällä hetkellä TUIn sivuilta on mahdollista varata majoitus 9500 hotellista ympäri maailman ja tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä majoitusvaihtoehtoja on jo 30 000. Tarkoituksena ei ole lähteä tarjouskilpailuun edullisimmasta hinnasta, vaan TUIn historia ja asema luotettevana matkanjärjestäjänä takaavat asiakkaalle turvallisuuden tunteen.

– Brändimme on vahva ja tunnettu ja uskomme, että sillä on merkitystä. Jos ostat lomaasi kaksi tai useampia osia meiltä, matkapakettilaki suojelee sinua ja autamme, jos jokin menee pieleen. Tiedämme, että asiakkaat kiinnittävät tähän enemmän huomiota kuin koskaan ennen, Tommy Serban sanoo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries