Japanilainen kylpylämajatalo on elämys

Oleskelun aikana vierailijat pääsevät hellimään kehoaan ja mieltään majapaikan kylpylän kuumiin lähteisiin, jotka ovat peräisin vuodelta 1059. Kylpylässä on sekä ulkoilma- että sisäallas.

 

Noin kolmen tunnin junamatkan päässä Tokiosta pohjoiseen sijaitsee autenttinen ryokan Itamuro Onsen Daikokuya. Vuonna 1551 perustetussa majatalossa on kolme huonetta, jotka on sisustettu klassiseen japanilaiseen tyyliin. Aamiainen ja illallinen valmistetaan tuoreista kauden raaka-aineista, ja ne tarjoillaan perinteisesti japanilaisista posliiniastioista.

 

Oleskelun aikana vierailijat pääsevät hellimään kehoaan ja mieltään majapaikan kylpylän kuumiin lähteisiin, jotka ovat peräisin vuodelta 1059. Kylpylässä on sekä ulkoilma- että sisäallas. Jälkimmäinen on tehty kivestä ja puusta, ja sieltä aukeavat upeat näkymät ympäröivään luontoon.

 

Lisäksi ryokaniin kuuluu kaksi taidegalleriaa, jossa voi ihailla paikallisten taiteilijoiden töitä ja ostaa japanilaista taidetta kotiin vietäväksi. Ruoanlaiton ystävät pääsevät myös valmistamaan japanilaisia mochitsuki-riisikakkuja.http://www.itamuro-daikokuya.com/en/

 

Lähde: related.dk 25.4.2023

 

Kylpylässä on sekä ulkoilma- että sisäallas. Jälkimmäinen on tehty kivestä ja puusta, ja sieltä aukeavat upeat näkymät ympäröivään luontoon.


Lisäksi ryokaniin kuuluu kaksi taidegalleriaa, jossa voi ihailla paikallisten taiteilijoiden töitä ja ostaa japanilaista taidetta kotiin vietäväksi.



 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries