Tytyri Elämyskaivos uudistuu

Peikkoluola on koko perheen elämys aidossa luolaympäristössä, jossa pääsee tutustumaan vanhaan kalkkikaivokseen asettuneen peikon rakentamaan kotiluolaan.  


 

Suomen yksi ainutlaatuisista matkailukohteista, Tytyri Elämyskaivos uudistuu ja avautuu uudella konseptilla kesällä 2023.

Tytyri Elämyskaivos on ympärivuotinen matkailukohde Lohjalla, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Vanha kalkkikivikaivos on aiemmin toiminut museona ja taidenäyttelyiden sekä yritystapahtumien areenana. Kaivos uudistuu kevään 2023 aikana, jolloin Tytyrin varsin uniikkeja kokous- ja juhlatilapuitteita uudistetaan, taidenäyttelyaluetta kehitetään ja museoaluetta monipuolistetaan. Kesälle 2023 näiden rinnalle Tytyriin avataan myös aivan uusi lapsiperheille suunnattu kokonaisuus, kun Tytyrin Peikkoluola avaa ovensa.

Peikkoluola on koko perheen elämys aidossa luolaympäristössä, jossa pääsee tutustumaan vanhaan kalkkikaivokseen asettuneen peikon rakentamaan kotiluolaan.  On oivaltavaa nähdä miten peikko elää ja tutkia luolastoa jännittäen tuleeko itse peikko tunnelissa vastaan. Sivutunnelista saattaa jopa löytyä peikon Lohjalta keräämä aarre!

Tytyrin kaivoksesta vastaava Lohjan matkailupäällikkö Jarkko Koskenmäki on innoissaan:

Noin 30 minuutin matka Helsingistä, näin erikoinen ja monipuolinen sekä ennen kaikkea ympärivuotinen kohde tulee olemaan hyvin houkutteleva ja helppo vierailukohde pk-seudulla asuville perheille ja uskon, että eksoottinen konsepti löytää myös Helsingissä vierailevien ulkomaalaisturistien päiväretkilistoille.



 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries