Maltan taidefestivaalille tukea Unescolta

Taiteilijoita yli 75 maasta kokoontuu tutkimaan teemaa "Syvä Välimeri" historiallisilla paikoilla, joista vastaa Heritage Malta.  


 

Maaliskuussa 2024 Maltalle on tulossa upea taidefestivaali, joka on saanut arvokasta tukea UNESCO:lta. Taiteilijoita yli 75 maasta kokoontuu tutkimaan teemaa "Syvä Välimeri" historiallisilla paikoilla, joista vastaa Heritage Malta.  

Yli 2500 taiteilijaa on innostuneesti ilmoittautunut tähän kiinnostavaan tapahtumaan, ja mukana on joitakin maailman arvostetuimpia taiteilijoita.  

Festivaali, jonka järjestää maltabiennale.art, kestää 11. maaliskuuta alusta toukokuun loppuun ja lupaa olla kulttuurinen kohokohta Maltalla vuonna 2024. UNESCO on nyt virallisesti hyväksynyt tämän tapahtuman ja seuraa tarkasti sen kehitystä.  

Upeiden taidenäyttelyiden lisäksi festivaali tarjoaa myös koulutusohjelmia, jännittäviä yleisötapahtumia, vuorovaikutteisia työpajoja ja ajatuksia herättäviä keskusteluja. "Syvä Välimeri" on keskeinen teema, joka yhdistää kaikki osallistujat ja vierailijat luovaksi ja kulttuuriseksi kokemukseksi. 

 Tämä ainutlaatuinen taidefestivaali luo muistoja ja ylittää kulttuurin rajat, kun taiteilijat ja vierailijat syventyvät upean Välimerialueen rikkaaseen historiaan. Tässä on mahdollisuus kaikille osallistua ja kokea taiteen taikaa kansainvälisellä tasolla.  

Lisätietoja Maltan taidefestivaalista löytyy täältä: https://maltabiennale.art

Lähde: VisitMalta 26.10.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries