Ruotsi tarjoaa elämyksiä koko perheelle

Ruotsi tarjoaa laajan valikoiman jännittäviä seikkailuja ja viihtyisiä lomailumahdollisuuksia koko perheelle. Kuva: Isaberg Mountain Resort


 

Niin halloween kuin syysloma on nurkan takana, ja Ruotsi tarjoaa laajan valikoiman jännittäviä seikkailuja ja viihtyisiä lomailumahdollisuuksia koko perheelle. Alla näet muutaman vinkin.

 

Syysloma Äventyrsbergetissä

 

Kahden yön syyslomapaketti Isabergissä on aktiivinen ja hauska loma koko perheelle! Kaikille löytyy tekemistä, sillä täällä voi niin kiipeillä korkeuksissa seikkailupuistossa kuin pelata seikkailugolfia eli minigolfia hauskoine haasteineen. Pyöräilystä pitäville löytyy niin pumppaus- kuin maastoratoja. Lisätietoja saat napsauttamalla tästä.

 

Pelottava syysloma Krusenbergissä

Krusenberg-Kartano-Kurpitsat-Syysloma. Kuva: Simon Karlsson


Syksyllä Krusenbergin kartanossa kummittelee jälleen – seinät natisevat, ja aaveiden metsästys voi alkaa! Kummitusten etsinnän ohella voit osallistua kurpitsakilpailuun, pelata biljardia, tehdä käsitöitä tai pelata petankkia, kubbia (ruotsalainen mölkky) ja jalkapalloa suuressa puutarhassa. Illalla herkullinen kahden ruokalajin illallinen tarjoillaan teeman mukaan koristellussa kummitusruokasalissa.

Saat lisätietoja napsauttamalla tästä

 

Tutustu Kalmarin linnaan syyslomalla



Kalmarin linna – Lasten linna. Kuva: Ludvig Gropp


Lähde jännittävälle kiertokävelylle aaveteemalla ja kuule Kalmarin linnan vanhan vanginvartijan kertovan kummitustarinoita kaikille, jotka uskaltavat kuunnella, tai seuraa prinsessaa linnan salien läpi. Lapset voivat joka päivä osallistua satuseikkailuun Petits äventyr (Petitin seikkailut) tai Räkna med Vasa (Laske Vaasan kanssa).

Lisätietoja saat napsauttamalla tästä.

 

Halloween palaa Kolmårdeniin!

Halloween Kolmården. Kuva: vas. Esmeralda Edenberg, oik. Adrian Pehrson



Mikset viettäisi Halloweenia Kolmårdenissa! Tule perheesi kanssa ja koe pelottava puisto, joka on täynnä seikkailuja sekä nuorille että vanhoille. Puistossa on maagisia satumaailmoja, pelottavia olentoja ja paljon kurpitsoja. Halloween-paketti sisältää niin päivät teeman mukaan koristellussa Kolmårdenin puistossa kuin yöpymisen Vildmarkshotelletissa!

Lisätiedot: Ole hyvä ja klikkaa tästä.

 

Aktiivinen syysloma



Kuva: Järv Äventyr


Syysloma tunturin roihuavan ruskan keskellä! Halloweenin aikaan Järv tarjoaa kahden päivän seikkailuelämyksen: Ensimmäisenä päivänä koette pimeän polun yllättävine kepposineen. Toisena päivänä näette tunturipolut päivänvalossa ja suoritatte Wild Kids -tyyppisiä tehtäviä.

Lisätiedot: Ole hyvä ja klikkaa tästä.

 

Syysloma Varghotelletissa



Varghotellet. Kuva: Varghotellet


Yön tai parin viettäminen Varghotelletissa Järvsössä on upea kokemus syysloman aikana. Täällä voit katsella susia huoneesi ikkunasta! Ihania syyspäiviä voi viettää myös eläintarhassa tai Vargbastun-saunassa, jossa voit rentoutua ainutlaatuisella paikalla aivan susiaitauksen äärellä. Tule kokemaan unohtumaton syysloma!

Lähde: VisitSweden 6.10.2023

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries