Petteri Vihavaisen 60-vuotisnäyttely Porvoossa

Petteri Vihavaisen taidetta on nähtävillä kolmen viikon ajan Porvoossa.


 

Petteri Vihavaisen vesiväritaulunäyttely on esillä Porvoossa KoMbi-talon Aula Galleriassa kolmen viikon ajan 16.10.–3.11.2023. Mannerheiminkatu 15, avoinna opiston aukioloaikoina.

🖌

Petteri Vihavainen on Kankaanpään taidekoulusta ja Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut kuvataiteilija ja taideopettaja, ja työskentelee Porvoon kansalaisopiston päätoimisena taideaineiden opettajana. Taiteessaan Vihavainen työskentelee eri piirustuksen ja maalauksen keinoin ja useimmiten hänen taiteensa on figuratiivista, ellei peräti realistista.

🖌

”Aika kuluu, tai ainakin se kuluttaa. Täytän 17.10. komiat 60 vuotta, vaikken sitä uskoisikaan. Vanha äijä, mutten vieläkään ole päässyt näistä naisista eroon, heitä on kiinnostava kuvata. Suurin osa maalauksistani on yhä naiskuvia. Toki täysiä kymmeniä täyttäessäni mieleen on tullut myös ikääntyminen ja jokavuotisessa omakuvassani tällä kertaa yritin olla suora, ilman viittauksia muuhun taide- tai kulttuurimaailmaan.”

🖌

Petteri Vihavainens akvarellutställning på KoMbi-huset i Aula Galleriet 16.10–3.11.2023 under institutets öppettider. Adress Mannerheimgatan 15.

🖌

Petteri Vihavainen är konstnär och konstlärare utexaminerad från Kankaanpää konstskola och Konstindustriella högskolan. Han arbetar som lärare i bildkonst på Borgå medborgarinstitut. I sin konst använder Vihavainen olika tecknings- och målningstekniker och oftast är hans konst figurativ, om inte rentav realistisk.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries