Unique Hotelsilla hienoja hotelleja Tallinnassa ja upea kartanohotelli Vihula

Centennial Hotel on neljän tähden business-hotelli Tallinnan keskustassa.

 

Jos etsit tasokasta ja kohtuuhintaista majoitusta Tallinnasta etkä halua tyytyä tavanomaiseen ratkaisuun, sinun kannattaa tutustua Unique Hotels Groupin hotelleihin. Unique Groupilla on neljä hienoa hotellia Tallinnassa keskeisellä sijainnilla. Jokainen näistä hotelleista sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista.

 

Centennial Hotel on neljän tähden business-hotelli Tallinnan keskustassa, alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Hotelli on saanut nimensä Viron tasavallan satavuotispäivästä.

 

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee historiallisessa talossa. Hotellin luokitus on neljä tähteä.

 

 

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee sekin vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista Tallinnan Tõnismäellä historiallisessa talossa Viron kansalliskirjaston vieressä. Hotelli onkin saanut nimensä kansalliskirjastolta, jonka aiempi nimi oli Friedrich Reinhold Kreutzwaldin kirjasto. Kreutzwaldilla on neljä tähteä.

 

Von Stackelberg Hotel on mukava boutique-tyylinen hotelli, joka toimii baltiansaksalaisen aatelismiehen, paroni von Stackelbergin entisessä kaupunkipalatsissa.


 

Von Stackelberg Hotel sijaitsee Toompean kukkulan juurella, vain muutaman askeleen päässä Toompean linnasta. Stackelberg on mukava boutique-tyylinen hotelli, joka toimii baltiansaksalaisen aatelismiehen, paroni von Stackelbergin entisessä kaupunkipalatsissa. Hotellissa voi tuntea historian siipien havinan, koska palatsi on rakennettu 1800-luvun lopulla. 

 

City Hotel on hyvästä sijainnistaan huolimatta edullisesti hinnoiteltu uudehko hotelli, jossa matkailija ei joudu maksamaan mistään ylimääräisestä.

 

 

City Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen juurella lähellä Toompean linnaa. City Hotel on hyvästä sijainnistaan huolimatta edullisesti hinnoiteltu uudehko hotelli, jossa matkailija ei joudu maksamaan mistään ylimääräisestä.

 

Vihula toimii 1500-luvulta peräisin olevassa kartanossa, joka on viime vuosina kunnostettu täydellisesti, kuitenkin vanhaa kunnioittaen.

 

 

Tallinnan hotellien lisäksi Unique Hotels Groupiin kuuluu upea kartanohotelli Vihula, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.

 

Vihula toimii 1500-luvulta peräisin olevassa kartanossa, joka on viime vuosina kunnostettu täydellisesti, kuitenkin vanhaa kunnioittaen. Kartanon romanttinen ja rauhallinen miljöö tarjoaa ylellisen ja mielenkiintoisen matkakohteen niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. 

 

Kartanossa on 75 huolellisesti entisöityä ja yksilöllistä huonetta , 2 ravintolaa, lobby bar, kahvila, banketti/juhlatilat ja hyvät kokousmahdollisuudet oheisohjelmineen. Asiakkaiden käytössä on myös tyylikäs Eco-Spa hoito osasto, kolme suomalaista saunaa, höyrysauna ja uima-allas.

 

Vihulan kartanon romanttinen ja rauhallinen miljöö tarjoaa ylellisen ja mielenkiintoisen matkakohteen niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin.



Vihulan kartanossa on 75 huolellisesti entisöityä ja yksilöllistä huonetta , 2 ravintolaa, lobby bar, kahvila, banketti/juhlatilat ja hyvät kokousmahdollisuudet oheisohjelmineen.




Vihulan kartanon asiakkaiden käytössä on tyylikäs Eco-Spa hoito osasto, kolme suomalaista saunaa, höyrysauna ja uima-allas.


 

 

 

 

Virtual tour https://www.vihulamanor.com/virtual-tour/

Teksti: Ilkka J. Virtanen

Kuvat: Unique Hotels Group

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries