Air France Pariisista Rovaniemelle talvella 2021-22

Lentoyhtiö Air France on ilmoittanut aloittavansa suorat lennot Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalta Rovaniemelle joulukuun alussa 2021. Kuva: Finavia

 

Lentoyhtiö Air France on ilmoittanut aloittavansa suorat lennot Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalta Rovaniemelle joulukuun alussa 2021.

Air France kertoo tiedotteessaan, että yhtiö lentää Pariisista Rovaniemelle noin kaksi kertaa viikossa 4. joulukuuta 2021 alkaen. Reittiä operoidaan talvikaudella 5. maaliskuuta 2022 asti.

− Olemme iloisia, että Air France aloittaa lennot Rovaniemelle. Uusi reittiyhteys lisää matkailua Lappiin ja on merkki siitä, että lentoyhteydet ovat hiljalleen palautumassa Suomessa ja Euroopassa, sanoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.


Rovaniemi tunnetaan yhtenä maailman parhaista paikoista nähdä revontulia.

− Pariisi − Rovaniemi-reittilento on merkittävä avaus koronapandemian jälkeisille markkinoille ja vauhdittaja Rovaniemen ja Lapin kansainväliseen matkailun kasvuun. Rovaniemen majoitustilastoissa ranskalaisten määrä on ollut kansainvälisistä matkailijoista toiseksi suurin. Air Francen avaaman suoran yhteyden uskotaan palvelevan hyvin omatoimimatkailijoita ja matkanjärjestäjiä, joille Rovaniemi, arktinen pääkaupunki Napapiirillä, on jo tunnettu ja suosittu taianomainen talvimatkakohde, sanoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Visit Rovaniemi kertoi asiasta tiedotteessaan 5.8.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries