Norwegian: 26 reittiä Suomesta 2022

Norwegian arvioi lentotoiminnan elpyvän asteittain koronarokotusten edetessä eri maissa.


 

Lentoyhtiö Norwegian on julkaissut kesän 2022 lento-ohjelmansa, johon kuluu 26 reittiä Suomesta.

 

Kaikkialla Euroopan verkossa Norwegian tarjoaa 259 reittiä pohjoismaisilta reiteiltä matkustusrajoitusten ja karanteenivaatimusten keventämisen ja siten lentojen kysynnän lisääntyessä.

 

”Olemme iloisia voidessamme esitellä lento-ohjelmamme seuraavaa kesäkautta varten. Tämän kesän aikataulun mukaisesti jatkamme Norjassa ja Pohjoismaissa strategiamme toteuttamista. Viime kuukausina olemme huomanneet asiakkaiden kysynnän lisääntyvän, ja odotamme innolla, että voimme toivottaa heidät tervetulleiksi heidän suosikkikohteisiinsa Pohjoismaissa, ” sanoi Geir Karlsen, Norwegianin toimitusjohtaja yhtiön tiedotteessa 13.8.2021.

 

Vuosina 2020 ja 2021 lentoliikenneala kärsii voimakkaasti matkustusrajoituksista ja karanteenivaatimuksista COVID-19-pandemian vuoksi. Norwegian odottaa, että jatkuvasti kasvava rokotusprosentti merkitsee sitä, että uusien matkustusrajoitusten riski on huomattavasti pienempi vuonna 2022.

 

”Norwegianilla on nyt hyvät valmiudet katsoa eteenpäin vuoteen 2022, vaikka pandemia vaikuttaa meihin edelleen jossain määrin, kun toimiala alkaa toipua. Meillä on huomattava joustavuus lentokoneiden käytössä, ja rakenneuudistuksen jälkeen meillä on pienempi velka, mukautettu kalusto ja organisaatio ja olemme saaneet uutta pääomaa. Se on ollut vaikeaa aikaa, mutta tulos on, että olemme nyt vahvempia kuin ennen pandemiaa.,” Karlsen sanoi.

 

Kesän 2022 lentoaikataulu on nyt nähtävissä osoitteessa www.norwegian.com.

 

Reittien lukumäärä kullakin pohjoismaisilla markkinoilla ja sieltä on seuraava:

 

    Norja: 136 reittiä

    Tanska: 54 reittiä

    Ruotsi: 53 reittiä

    Suomi: 26 reittiä

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries