Aurinkomatkat myy talvimatkoja Tahkolle

Aurinkomatkat on aloittanut talven valmismatkojen myynnin Tahkolle.


 

Suomen suurin matkanjärjestäjä Aurinkomatkat on aloittanut tällä viikolla talven valmismatkojen myynnin Tahkolle. Aurinkomatkojen valmismatkoilla on päässyt Tahkolle koko kuluneen kesän ajan. Nyt matkanjärjestäjä tarjoaa ensimmäistä kertaa mahdollisuuden ostaa valmismatkoja Tahkolle myös talveksi.

Kesän valmismatkojen kausi jatkuu ruska-ajan, eli syyskuun loppuun ja talven valmismatkat aloitetaan joulukuun alusta, Tahkon talvikauden avajaisista. Kuten kesäkaudellakin, matkojen kesto on joko torstaista sunnuntaihin tai lauantaista lauantaihin. Aurinkomatkojen yhteistyölennoille on myös järjestetty lentokenttäkuljetus, jota myös muut Tahkolle saapuvat matkailijat voivat halutessaan hyödyntää.

Aurinkomatkat-yhteistyö avaa kansainvälisiä ovia

Keskusvaraamo TAHKOcom ja alueen muut yritykset pitävät yhteistyötä Aurinkomatkojen kanssa erittäin tärkeänä, sillä se avaa Tahkon myös kansainvälisille markkinoille.

- Me haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon väylän tulla Tahkolle niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Aurinkomatkat ja Finnair auttavat pitämään tämän väylän avoinna. Olemme panostaneet helppoon liikkuvuuteen myös täällä Tahkon alueella ja sen vuoksi hankimme tässä taannoin esimerkiksi sähköisen yhteiskäyttöauton, joka on asiakkaidemme käytössä. Tahkon keskustan alueella kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä, niin rinteet kuin muutkin palvelut, joten aurinkomatkalaiset eivät autoa normaaliin liikennöintiin tarvitse, mutta halutessaan turistit voivat tehdä vaikka päiväretken Kuopijjoon!, toteaa Pekka Vihma, TAHKOcomin hallituksen puheenjohtaja.

Talven pakettimatkat Tahkolle ovat varattavissa Aurinkomatkojen verkkosivuilta. Tahkon kohteet tulevat myyntiin perjantaina 13.8.2021. Aurinkomatkojen kautta myytävien talven valmismatkojen sesonki on 2.12.2021-17.4.2022. Talven lomat ovat myynnissä kampanjahintaan 26.8.2021 saakka.

Kuopio-Tahko Markkinointi kertoi asiasta tiedotteessaan 13.8.2021. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries