Aurinkomatka-paketit suunnitellusti syyskuusta eteenpäin

Aurinkomatkat kertoi toteuttavansa Aurinkomatka-paketit 1. syyskuuta 2021 alkaen suunnitellusti, eli Aurinkomatkat ei ole enää erikseen yhteydessä asiakkaisiin matkojen toteutumisesta. Kuvassa Kreikan Zakynthos, joka on yksi Aurinkomatkojen matkakohteista. Kuva: Aurinkomatkat


 

Myynnissä olevat Aurinkomatka-paketit toteutetaan 1. syyskuuta 2021 alkaen suunnitellusti, eli Aurinkomatkat ei ole enää erikseen yhteydessä asiakkaisiin matkojen toteutumisesta. 

 

-Matkoihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Olemme aina asiakkaisiin suoraan yhteydessä, jos matkaan tulee jotain muutoksia, Aurinkomatkat kertoi tiedotteessaan 5.8.2021.

 

-Jos kohteen matkustusrajoituksiin tulee muutoksia, lähetämme varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen päivitetyn matkavahvistuksen. Tämä ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä, mutta suosittelemme aina tutustumaan huolellisesti päivityksiin matkustusrajoituksissa. 

 

Aurinkomatkojen mukaan yhtiön Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa. 

 

-Tarkistamme voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

 

Koronaepidemia on aiemmin vuonna 2020 ja 2021 aiheuttanut runsaasti muutoksia matkanjärjestäjien ohjelmiin, joten Aurinkomatkojen ilmoitus on yksi osoitus matkailun asteittaisesta normalisoitumisesta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries